„Definitivně zahajuji nový život!“ řekla Blesku Dominika Gottová, která v domě u Mníšku pod Brdy měla dočasný azyl už od prosince, kdy se do naší republiky vrátila z Finska. Ze „země tisíců jezer a ostrovů“ uprchla od nevěrného manžela Tima Tolkkiho (54). „Šárce a její rodině jsem vděčná za to, co všechno pro mě udělali. Pomohli mi s balením věcí i s odvozem do nového bytu,“ dodala dcera Karla Gotta (†80). Stejně jako její přátelé, i ona měla po celou dobu stěhování na obličeji respirátor.

„Těším se, jak si to v bytě celé zařídím, jen musím s řadou věcí počkat, než budou otevřené velké obchody,“ posteskla si Dominika, která si Prahu 9 vybrala i z toho důvodu, že se její nové bydlení nachází nedaleko domečku pro seniory, v němž žije její maminka Antonie Zacpalová (84). Postel a stůl s židlemi tam však má. 

„Vidět se teď ale nemůžeme, protože jsou zakázané návštěvy. Tak si alespoň voláme,“ nechala se slyšet Gottová ještě předtím, než „akce kulový blesk“ vypukla.

Přestože jsou Gottová s Rezkovou velké kamarádky, krátce před stěhováním to mezi nimi zaskřípalo. Na vině byl Dominičin velký zlozvyk - kouření. Na počátku března totiž usnula ve svém pokoji se zapálenou cigaretou v ruce, od níž se následně vzňala její noční košile. Kdyby ji neprobudili, došlo by k velké tragédii!

„Všechno jsme si ale vyříkaly a rozcházíme se v dobrém,“ svěřila se magazínu Aha! Rezková. „Vše zapomenuto, přejeme Domče v jejím definitivně novém životě jen to dobré,“ potvrdil také Šárčin životní partner Mirek (51).

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den.

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
113 fotografií