Dominika měla se sháněním střechy nad hlavou velké starosti. Po dohodě se Šárkou Rezkovou (50), u které žije od svého prosincového příjezdu z Finska, se musí odstěhovat do konce března. Zpěvačka má totiž se svým bydlením jiné plány, a tak Dominiku tlačil čas.

Po bytech, které se jí nelíbily, si Gottová v minulých dnech prohlédla i takové, které byly pěkné, jenže příliš drahé. O dva také bohužel přišla kvůli strachu majitelů z jejího manžela, v alkoholu věčně naloženého bývalého kytaristy finské metalové skupiny Stratovarius Tima Tolkkiho (54).

A nabídku od vdovy Ivany Gottové (44), že by pro ni měla bydlení na první tři měsíce zdarma, promarnila, protože se včas neozvala pronajímatelce. „Teď jsem našla bydlení ve Vysočanech! V této čtvrti bydlí v domově pro seniory i moje maminka. Moc se těším, že k sobě budeme blíž,“ svěřila Blesku bez bližších podrobností dcera Karla Gotta.

Podle našich informací už v pátek na byt podepsala nájemní smlouvu. Gottová do toho všeho řeší novou práci a rozhoduje se, jestli zůstane v pražském obchodním centru jako barmanka, nebo bude prodávat v lahůdkách o dvě patra níže. Tuto práci už si minulý týden vyzkoušela. Přestěhovat by se chtěla prý už příští týden.

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den.

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
98 fotografií