Tuhle fotku mají už média… Dala jsem jí tam v noci a brzo ráno ji zbaběle vymazala,“ prohlásila na začátek k fotografii, na níž v bílém županu leží na zemi a rouškou si zakrývá intimní partie. Nakonec se k této odvážné volbě rozhoupala, i když sama usoudila, že je to rozhodně přes čáru.

„Je to mé punkové vyjádření občanské nespokojenosti, nejen s rouškami. Roušky ano, ale v obchodech a veřejné dopravě. Prosím čtěte si statistiky úmrtí z minulých let, hledejme si informace a nebuďme jak stádo ovcí,“ apeluje na veřejnost, která se nechá lehce ovlivnit tím, co zaslechne z médií. „Nebojme se! Je přeci jasné, komu to prospěje. A děkuji všem, kteří nasazovali sílu a zdraví,“ uzavřela příspěvek.

Vášnivým reakcím na takový příspěvek se určitě nevyhne, většina však s představitelkou Kristýnou z Líbáš jako Bůh či českou dabérkou Julie Robertsové (52) prozatím souhlasí. „Za mě není přes čáru. Naopak tleskám, a že jste půvabná, to víme,“ napsala jí k fotografii fanynka. „Pecka, takhle to má být!“ chválil ji jiný.

Fotogalerie
34 fotografií