Jelikož po celém světě řádí covid-19 a herečka Suzanne Somersová s manželem Alanem Hamelem (83) patří k nejvíc ohrožené skupině, rozhodla se dvojice poctivě uzavřít do dobrovolné karantény ve vile v kalifornském Palm Springs. Rozhodně si to ale umí užívat.

„Manželovi každé úterý píchnu dávku testosteronu. Každá středa je pak parádní,“ prozradila seriálová Carol bez ostychu v online pořadu We Hear (Slyšíme), který s mužem vysílají ze svého domácího baru. Blondýnka totiž proti stárnutí bojuje pomocí hormonů a dle jejích slov funguje tato metoda výborně.

„Někdy jednou za den, někdy dostanete chuť i podruhé... Protože co jiného během pandemie budete dělat?“ popsala bouřlivý sexuální život, který by jí i jejímu choti asi mohly závidět i leckteré o polovinu mladší páry.

Kromě hrátek v posteli si rádi posedí i na zahradě, kde si zařídili i honosný minibar. „Vždycky v pět máme čas na drink,“ dodala Sommersová, jak utužit vztahy v karanténě. „A to se vším všudy: přineseme kyblík ledu, prostřu ubrus, pěkné skleničky, muziku. Někdy tancujeme, nakonec ho políbím. Romantiku máme pořád, ale během koronaviru si o to víc uvědomíte, jak skvělé je někoho mít.“

O vitalitě známé dvojice ostatně svědčí i to, že sexuálních hrátek na denním pořádku se nevzdali ani ve chvíli, kdy byla Suzanne v rekonvalescenci po zlomenině krčku. „Bylo to hlavně na Alanovi, ale našli jsme způsob, jak to dělat. Na focení by to ale nebylo...“ dodala se smíchem hvězda seriálu Krok za krokem.

Fotogalerie
45 fotografií