Když se natáčel oblíbený americký sitcom Krok za krokem, byla herečka Suzanne Somersová takřka o polovinu mladší, než je dnes. V té době po ní muži šíleli, protože oplývala opravdu nesmírnou krásou a sex-appealem.

Ten blond seriálová hvězda neztrácí ani dnes, kdy slaví své neuvěřitelné 73. narozeniny. Zatímco jsou jiné ženy v tomhle věku spíše prošedivělé babičky, herečka se postavila stáří tváří v tvář a ukázala, že i po sedmdesátce může být žena celkem rajcovní. Pravda, dvacítka to není, ale přesto herečce nelze upřít, že na svá léta vypadá více než dobře.

Představitelka seriálové Carol si je svého mladistvého vzhledu nejspíš dobře vědoma, jinak by si netroufla na instagram přidat fotku v rouše Evině, na které ve zvláštním, ostýchavém a zároveň provokativním podřepu, s rukama přes obří poprsí, pózuje kdesi na jedné z kalifornských strání mezi květinami a stébly trávy. „Tady jsem v 73 letech v mém narozeninovém ohozu!“ připsala k odvážné fotce trefný komentář, který už je jen pomyslnou třešinkou celé této nestoudnosti.

VIDEO: Amber Rose ukázala neoholený klín!

Video
Video se připravuje ...

Amber Rose ukázala neoholený klín! instagram.com

Fotogalerie
34 fotografií