Americký herec Sasha Mitchell (52) se do srdcí všech televizních diváků zapsal jako Cody Lambert v sitcomu Krok za krokem. Jeho hlášku „čéééče“ říkali snad všichni, co vyrůstali v devadesátých letech, a nenašel by se snad nikdo, kdo by mu nedržel palce, aby se mu jeho chlapeckým šarmem a neodolatelným úsměvem podařilo obměkčit srdce ledové královny a šprtky Dany Fosterové. Ze seriálu však jeho postava náhle zmizela, a i když se Mitchell vrátil v několika dílech poslední sezóny, jen málokdo věděl, že ho ze seriálu v roce 1995 vyhodili kvůli obvinění z napadení manželky.

Herec, který se kromě Kroku za krokem objevil ještě v sérii filmů Kickboxer a několika epizodách seriálu Pohotovost, poté zanechal své hollywoodské kariéry a podlehl kouzlu bojových umění a posilování jako takovému. Vyjma kickboxu, ve kterém je mistrem, si oblíbil také taekwondo, v němž je držitelem černého pásu. V posilovně podle všeho tráví spousty času, a to se notně podepsalo i na jeho vzhledu. Ze štíhlého chlapce v plandavých tričkách se stala hora svalů, co často ukazuje svou nabušenou muskulaturu na sociálních sítích.

Kromě toho se rád chlubí záběry ze své aktuální práce: Je z něj totiž dělník na stavbě a na rozdíl od mnohých celebrit, které by to braly jako neskutečný propad, on je na své zaměstnání hrdý.

A i když má podle všeho ženám co nabídnout, v současné době je single. Ženatý byl celkem dvakrát a má čtyři potomky, které mu porodila právě Jeanette Robbinsová, ta dáma, která ho později nařkla z domácího násilí. Jeanette však byla drogově závislá a psychicky labilní, proto má všechny děti bývalý herec ve své výhradní péči. Později se oženil ještě s Rachel Mitchellovou, manželství však vydrželo pouhé čtyři roky a on je od roku 2015 sám…

VIDEO: Pamatujete si ještě znělku seriálu Krok za krokem?

Fotogalerie
27 fotografií