Zatímco Erdogan Atalay (53) alias Semir Gerkhan se v německém seriálu objevuje už téměř čtvrt století, vedle něj se zřejmě nikdo dlouho neudrží, protože jeho parťáci padají jako mouchy. Na začátku roku opět odešel další z dálničních policistů -  Paul Renner v podání Daniela Roesnera (35), jenž byl součástí týmu od roku 2016.

Nově by měl ale Semir tvořit hlavní dvojici se ženou! Jak uvedla německá televize RTL, role vyšetřovatelky se zhostí herečka Pia Stutzesteinová (30). Dokonce už tento týden měla první natáčecí dny. Sama je z nové úlohy naprosto nadšená.

„Znám Kobru 11 od mého dětství, takže mám o to větší radost, že jsem jeho součástí. Konečně můžu dokázat, že i ženy mohou být akční," radovala se v rozhovoru pro kanál RTL.

Tam si od toho zase slibují nárůst sledovanosti, která v poslední době klesá každým rokem. „S tvůrci jsme se o kamarádce v týmu bavili už několik let, takže teď je konečně ten pravý čas na ženskou partnerku," potvrdil i představitel »nesmrtelného« Semira Atalay, který se jistě na společnou práci s půvabnou Piou už moc těší.

Fotogalerie
26 fotografií