Bylo to o nervy. Údajně problémový syn Ondřej (9) byl svým otcem každou chvilku tvrdě trestán. „Přišel ze školy a zalhal se svačinou. Lukáš se na mě podíval a řekl, že za trest bude klečet,“ popisovala Lucie ve Výměně. Táta Lukáš donutil malého Ondru klečet v koutě několik hodin! Mimo kamery navíc prý musel takhle trpět na dřevěné podložce k masáži chodidel! „Ondřej za mnou po natáčení přišel a řekl mi – teto, já dělám ty průšvihy a poznámky jen proto, abych tady nebyl, protože chci jít do ústavu,“ popsala Lucie moment, kdy plně pochopila, co se za dveřmi garsonky děje. A přání se chlapci nakonec vyplnilo...

Peníze, pak dítě

Jeho stav byl natolik vážný, že rodině byl po natáčení odebrán a umístěn na měsíc do Střediska výchovné péče v Českých Budějovicích. Ke svému otci a náhradní matce Anetě (28) se sice nakrátko vrátil, ale pak putoval do diagnostického ústavu pro problémové děti. „Když jsem přijela domů, tak si mě Aneta hned přidala na facebooku, chvíli jsme si psaly. Nejvíc se zajímala, jestli jsme dostali peníze. Na to jsem skoro vůbec nereagovala. Ale pak mi psala, že malý byl v ústavu, že potom jim ho vrátili, teď je v diagnosťáku. Oni jsou oba dva bez práce,“ tvrdí maminka Lucie z Plzeňska.

Blesk samozřejmě oslovil i druhou stranu, dostal ale jen mlhavou odpověď. „Nemám náladu, jsem nemocná, zavolejte později,“ vymluvila se Aneta a zavěsila telefon.

VIDEO: Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě! TV Nova

Fotogalerie
26 fotografií