Lucie (26), Zdeněk (28), Viktorie (4), Eliška (6) a malý Zdeněk (20 měsíců) z Kbelan si sice od Výměny slibovali zklidnění vzájemných vztahů, jenže vůbec netušili, jak to vypadá v druhé rodině z Trhových Svin. Aneta (28) a Lukáš (28) totiž vychovávají Lukášova syna Ondřeje (6) z předchozího vztahu, který navíc trpí poruchou ADHD.

Ovšem Lucie byla v šoku, jak se k dítěti jeho otec chová. „Když jsem si uvědomila, že jsem v jedné místnosti s jedním dítětem, s chlapem, a věděla jsem prostě, co je doma, jak se tam trestá to dítě. To bylo hrozný,“ vysvětlovala ve Výměně manželek a rázem se jí oči zalily slzami.

„Ten kluk, já chápu, že má ADHD a je svým způsobem nemocný, ale já to dávám vám tu vinu! Vám oběma,“ pustila se drsně do Anety s Lukášem a hlas se jí už nebezpečně chvěl. Kromě toho se sem tam neovládla a řekla i nějaké to drsnější slůvko, například „ty vole“.

Nelíbilo se jí, že chlapeček přijde ze školy domů a očividně se už bojí. Také nesouhlasila s tělesnými tresty, především vytýkala, že Ondřej musel za trest klečet na nějaké dřevěné desce celou hodinu a půl. „Víš, jak to hrozně bolí? Ten kluk tam prostě hrozně plakal a mně ho bylo líto,“ plakala blondýnka a naproti od stolu vše poslouchala dvojice, které se to týkalo. Seděli však oba nehnutě, jako by je proslov nijak nezasáhl.

Lucie také zkritizovala to, že Ondřej absolutně nezná slova jako ‚děkuji‘, nebo že Lukáš se po příchodu z práce nejdříve přivítá se zvířaty, místo toho, aby se bavil s vlastním potomkem. „To je trapný, směšný,“ zuřila ve Výměně.

VIDEO: Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě! TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií