Už je to přes dva roky, co Českou republiku šokoval bizarní díl Výměny manželek, ve kterém tehdy teprve sedmnáctiletá Iva byla maminkou malé dcerky Dominiky a hlavně manželkou o 28 let staršího Mariana. A i když nesourodá dvojice pobouřila takřka celou zemi a další období pro ně nebylo zrovna lehké, rodina vše ustála a dnes už má dokonce malá Dominička i sestřičku Anetku.

Podle Ivy ale už dvě děti stačí. O dalším prý s Marianem neuvažují. „Třetí dítě nechceme, ale kdyby se to stalo, necháme si ho. Ale zároveň je jasné, že by to stálo více peněz, kterých moc nemáme. Měsíčně nás obě děti stojí okolo deseti tisíc korun, takže vše by bylo zase trochu jiné než teď,“ svěřila se pro eXtra.cz Iva, která od natáčení reality show, zdá se, dospěla a zmoudřela.

Před televizní kamerou se Iva neukázala jako správná starostlivá matka. Dnes už ale ví, že péče o děti je to nejdůležitější, a tak se snaží i sama přispět do rodinného rozpočtu. S Marianem se oba snaží tak, jak jim umožňuje jejich současná, stále nelehká situace. „O víkendech chodím do práce do pekárny, takže hlídá manžel. Dvě děti dnes zvládám hravě, někdy to je těžší, jindy to docela jde. Záleží, jak holky zlobí,“ popsala rodinný život mladá maminka.

VIDEO: Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií