Před třemi lety šokoval Česko díl Výměny manželek, v němž se divákům představili manželé Iva a Marian. S dívkou pocházející z dětského domova, která díky dětské tvářičce rozhodně nevypadá jako dvojnásobná maminka, žije Marian už od jejích 14 let. A kvůli obrovskému věkovému rozdílu, co mezi nimi panuje, bývá Marian často veřejně označován za pedofila. V době natáčení měli navíc poměrně hluboko do kapsy a Iva, tehdy pod hranicí plnoletosti, pálila jednu cigaretu od druhé a prosazovala u maličké dcery Dominiky dost drsný způsob výchovy. Není divu, že tenhle poněkud extravagantní pár řešila celá republika.

O víkendu se však podle online magazínu eXtra.cz dostal Marian opět do řečí ohledně své slabosti pro mladá děvčata – a bouchly v něm pověstné saze. Rozčílil se natolik, že zapomněl na slušné vychování  a padala jedna vulgarita za druhou! „Děti nevyhledávám, to jen blbým lidem nevysvětlím, jak se věci mají. Mojí ženě teď bude 20 let, což už za dítě nepovažuji, a stále jsme spolu. Máme se skvěle, i naše děti jsou v pohodě,“ běsnil téměř padesátiletý otec dvou malých holčiček Dominiky (3) a Anetky (1).

„Je to naše věc, Iva se nechala oplodnit sama a pod zákonem nebyla. Nese*te se do věcí, po kterých vám je ho*no. Vy jste nám u toho svítili?“ obořil se bez servítek na všechny kritiky jejich idylického vztahu. Možná na Slovensku se pohlavní styk může až od 18, my v Čechách souložíme mnohem dřív, jen se všichni nepřiznají!“

Marian už v minulosti odmítal, že by ho sexuálně přitahovaly nezletilé dívky, a na důkaz svých slov zveřejnil fotku své mladičké manželky v plavkách. V dvojdílných bikinách působila jako sexbomba! Přestože má Iva dětský obličejík, pubertální tělo v rozpuku by však rozhodně vypadalo jinak. Kromě toho nedávno přiznal, že před Ivou měl podstatně starší partnerku! „Před manželkou jsem žil s 43letou, kterou zajímala hlavně zahrádka,“ řekl Marian pro eXtra.cz. S dospělou ženou po čtyřicítce tedy podle všeho neměl mnoho společných koníčků, a tak jejich vztah neměl dlouhého trvání. S mladičkou Ivou se Marian rozhodně nenudí!

VIDEO: Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři! TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií