V nejnovějším díle Výměny manželek poznáme rodinu z Ostravy, kterou tvoří Andrea (26), Zsolti (39) a Vaneska (8). Tenhle pár je spolu pouhých šest let, nicméně Andrea má pocit, že trvá minimálně třikrát tolik. „Někdy mi připadá, že jsme spolu dvacet let, a nevím, jestli je to dobře, nebo špatně,“ podotýká před výměnou mladá maminka. Zsolti si od Výměny manželek slibuje sblížení se svojí partnerkou a větší porozumění. Je totiž velmi akční člověk a celkem známý rapper.

Na druhé straně se seznámíme s Emílií (43), Martinem (40), Martinem ml. (16), Václavem (13) a Jirkou (12), kteří i s malým pejskem žijí v Tušimicích. Rodinu do reality show přihlásila Emílie, která je ve vztahu se svým o tři roky mladším partnerem notně nespokojená a často se s ním hádá. Nyní doufá, že si díky Výměně manželek celá rodina uvědomí, kolik toho pro ně dělá. Jak sama říká, její život přešel do stereotypu. „Uvidíme, jaké to bude, až se vrátím, jestli mě miluješ, nebo nemiluješ,“ prohlásí Emílie směrem ke svému muži.

Andrea však v rodině Emílie pozná, že rozhodně je kde přidat, hlavně co se úklidu týče. Zjistí fatální nedostatky věcí, které jí přijdou normální. Když se například rozhodne vyměnit dočasným synkům povlečení, objeví jejich postele v naprosto katastrofálním stavu. „To prostě není postel,“ hodnotí kusy molitanu pod špinavým prostěradlem. „Já nechci být nějaká fajnovka, ale já bych si na to v životě nelehla, ani toho psa bych tam nedala… Hlavně že mají všichni mobily a tablety,“ nechápe Andrea. Podaří se jí změnit přístup členů rodiny?

VIDEO: Andrea se děsí stavu dětských postelí a zjišťuje, že v domácnosti není čisté povlečení.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Tady bych nenechala spát ani toho psa!“ TV Nova

Fotogalerie
20 fotografií