V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Liberce, kterou tvoří Kristýna (25), Pavel (30) a Marek (6). Na druhé straně se seznámíme s Jaroslavou (34), Martinem (40), Ester (15), Jaroslavem (13), Janou (9) a Janem (10 měsíců), kteří žijí v Lestkově.

S nápadem přihlásit rodinu z Liberce do Výměny manželek přišla Kristýna. Vztah manželů totiž údajně nefunguje a často se hádají, zejména kvůli penězům a tomu, že Pavel chodí minimálně do práce. Navíc je přehnaně žárlivý.

„Kristýna si několikrát stěžovala, že ji tenkrát údajně měl škrtit na posteli a mlátit,“ říká Kristýnina maminka, s níž se náhradní maminka sejde, protože se Pavla bojí a chce zjistit, kde je pravda. „Popisovala mi i situaci, kdy spadla do bezvědomí a on jí měl dávat umělé dýchání,“ dodala chvějícím se hlasem maminka Kristýny. 

V průběhu Výměny manželek vyplouvají na povrch velmi znepokojující informace. Šestiletý Mareček své náhradní mamince potvrdí, že rodiče se často hádají a že Pavel svoji partnerku bije. 

Druhou rodinu do pořadu přihlásila nejstarší dcera Ester. Nechce totiž, aby se její rodiče hádali a od Výměny manželek si slibuje zlepšení jejich vztahu. Jarka s Martinem jsou dokonce rozvedení, ale po rozvodu se jim narodilo čtvrté dítě, tak se k sobě vrátili a zkoušejí překonat krizi. Jarka ovšem velmi záhy zjistí, že problémy v jejich vztahu jsou minimální oproti tomu, co prožívá druhý pár.

VIDEO: Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři! TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií