Týna si myslela, že jejich vztah napraví, když se přihlásí do Výměny manželek. Těsně před odjezdem do náhradní rodiny se ale doma pohádali a Pavel jí měl strčit ruku do okna. Proto měla Týna během natáčení obvaz. Během výměny pak vyšlo najevo, že ji partner bije. A to dokonce před šestiletým synem Markem!

Skončila ve špitále

„Teď naposledy, co na mě byl agresivní, tak na něj Mára vyběhnul se slovy – ty zm*de, nech mámu! A on na něj vystartoval – jak to se mnou mluvíš! A pak mi Mára v pokojíčku řekl – mami, já ho tady nechci, on je na nás zlej...“ přiznala Jarka přímo před kamerami. „Občas jí ubližuje a často ji mlátí,“ řekl pak malý Marek šokované náhradní mámě o otčímovi Pavlovi. Jarka proto vyhledala matku Kristýny a zjistila, že si Mareček nic nevymyslel. Babička to nejen potvrdila, ale prozradila i to, že Pavel její dceru údajně i škrtil! Týna prý měla jednou skončit v nemocnici. 

Předčasný konec

Kvůli výbušnému chování Pavla byla výměna dokonce předčasně ukončena o den dříve! „Byl fakt agresivní. Chodil spát pozdě. Do noci hrál hry na počítači a když jsem si chtěla jít ráno vyfoukat vlasy, tak s tím měl hrozný problém kvůli hluku. Nesměli jsme ho budit,“ prozradila Jarka. „Jakmile jsem se na něco zeptala, o čem se nechtěl bavit, tak po vás hned startoval. Určitě by mi jednu natankoval, kdybych do něj rýpala,“ řekla Aha! narovinu.

Konečně šťastná

Drastická Výměna manželek měla podle zjištění Aha! ale překvapivý konec. „Týna od Pavla hned odešla! Ani s ním po tom vyříkání mezi čtyřma očima nejela domů, každý z nich odjel zvlášť,“ prozradila Jarka. „Vím, že Týna je teď šťastná. Má nového partnera a má se dobře,“ dodala.

KDE HLEDAT POMOC?

PŘI ÚTOKU VOLEJTE NA LINKU 158!

Obětem domácího násilí pomáhají:

MAGDALENIUM:
776 718 459
(po–pá 7.00 až 19.00)


BÍLÝ KRUH BEZPEČÍ:
116 006 (nonstop)


ROSA – CENTRUM PRO ŽENY:
602 246 102 (po–pá 9.00
až 18.00)


ŽIVOT 90 – SENIOR LINKA:
800 157 157 (nonstop)


DĚTSKÉ KRIZOVÉ CENTRUM:
777 715 215 (nonstop)

VIDEO: Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matka prozradila, kdo páchá násilí na její dceři! TV Nova

Fotogalerie
34 fotografií