V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Trhových Svin, kterou tvoří Aneta (28), Lukáš (28) a Ondřej (6). Na druhé straně se seznámíme s Lucií (26), Zdeňkem (28), Viktorií (4), Eliškou (6) a malým Zdeňkem (20 měsíců), kteří žijí v Kbelanech. Rodina z Kbelan si od Výměny manželek slibuje zklidnění vzájemných vztahů. Lucie by si přála, aby jí Zdeněk více pomáhal, ten však nenávidí povely a jakmile nějaký slyší, tak se zablokuje. Proto se často hádají, a to dokonce i v přítomnosti dětí.

Druhý pár se seznámil před třemi lety na internetu. Hlavním bodem sváru mezi nimi je syn Ondřej, kterého má Lukáš z předešlého vztahu. Ondřej je údajně problémový a má špatné vztahy s ostatními dětmi ve škole. A Aneta? Ta je prý velmi tvrdohlavá a vždy musí být po jejím.

V Trhových Svinech čeká překvapenou Lucii skutečně dosti specifická domácnost. Tahle rodina totiž obývá malý byt 1+kk s deseti zvířátky, což bude obrovský šok pro dočasnou maminku, jež bude muset v tomto prostředí strávit deset dní. Už při příchodu si bude stěžovat na silný zápach moči – žijí zde totiž tři psi, tři morčata, tři králíci a do toho ještě kočka. „To bude pro mě asi problém,“ podotkne zaskočená Lucie. „Připadám si jako v ZOO.“ Zvládne náhradní manželka desetidenní pobyt v naprosto nevyhovujících podmínkách? To uvidíte ve středu na Nově.

VIDEO: Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě! TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií