V nové epizodě Výměny manželek poznáme dvě naprosto odlišné rodiny. Ta první je z malé obce Příčina a tvoří ji mladá Jarča (23), její muž Míra (25) a dva potomci  dcerka Nikola (6) a syn Mireček (3). Do Výměny manželek je přihlásil Míra s jasným záměrem: prostě si chtěli zkusit, jaké to je být v televizi.

Jarka svého manžela poznala, když jí bylo 15 let, a podle ní je Míra vzteklý a náladový. Jemu zase vadí, že Jarča málo uklízí. „Podváděli jsme se oba dva,“ přiznává mladá blondýnka s piercingem v nose otevřeně. Na druhé straně se seznámíme s ráznou Martinou (30), jejím stejně starým chotěm Michalem (30) a maličkou dcerkou Lolou (8 měsíců), kteří žijí v Dubé.

Do pořadu je přihlásila Martina, jejíž motivace je jasná a velice praktická: jde jí o finanční odměnu, za kterou by chtěla pořídit novou kuchyň. Jinak mají údajně velmi idylický vztah. Marťa je žena mýho života, a proto jsme spolu a proto spolu umřeme,“ rozplývá se Michal, jehož manželce ale před návratem do rodiny koupí dočasný partner prstýnek. Bude na něj žárlit?

S náhradní manželkou Jarčou navíc Michal idylu rozhodně prožívat nebude. Velmi záhy zjistí, že za ni musí uklízet, i když ta mu dokáže do očí lhát, že tomu tak není. S jejím vařením to taky není žádná sláva. Když se ukáže, že Jarča neumí připravit ani smažený sýr, který dá do naprosto studeného oleje, Michala to už opravdu vyvede z míry. 

„Já nechci bejt rozmazlenej, ale tohle…,“ nechápe Michal. „Chudáci její děti, jestli dostávají takovouhle stravu… Ti budou mít vředy už ve dvaceti,“ myslí si, zatímco Jarča reaguje na kritiku dost dětinsky  vyplázne na něj jazyk. Zatne Michal nakonec zuby a zvládne kvůli nové kuchyni po boku mladičké Jarči vydržet celých deset dní?

VIDEO: Výměna manželek: Hádka kvůli smaženému sýru!5923961:gallery:true:true

Fotogalerie
17 fotografií