Lucie byla poměrně v šoku, když se ocitla na deset dní v garsonce s deseti domácími mazlíčky, kteří byli pro Anetu a Lukáše tím nejdůležitějším na světě, možná i na úkor syna Ondřeje (6).

Po skončení reality show se ale v domácnosti v Trhových Svinech mnohé změnilo. Dvě z jejich zvířat uhynula. „Máme jedno morče ze tří, ta dvě morčátka už byla stará. Nové jsme si nepořizovali," vysvětloval Nově Lukáš a radoval se, že brzo budou mít mnohem více prostoru.

„Sehnali jsme si barák," prozradil totiž a Aneta ho doplnila, že se jedná o rodinný dům, o němž mluvila už ve Výměně. Brzy je tak čeká stěhování. Velké změny ale prý též nastaly v přístupu k Ondrovi, který trpí poruchou ADHD. Jeho stav byl natolik vážný, že mu hrozila ústavní léčba!

„Středisko výchovné péče České Budějovice (SVP), tam měl nastoupit na dva měsíce, ale jezdili jsme tam, byl tam měsíc a tam nám ukázali, jak s ním pracovat, jak se chovat," vysvětloval Lukáš, který má Ondřeje z předchozího vztahu. Od náhradní partnerky Lucie dostal navíc vynadáno, že ho příliš krutě trestá.

Teď už se snad vše k dobrému obrátilo. „On se jako by zlepšil v chování ve škole, začal dávat pozor a srovnal se. Chodili jsme s ním na takový různý terapie a tam nám i nějak poradili. Teď si myslím, že to probíhá dobře," dodal v rozhovoru pro Novu Lukáš z Výměny.

VIDEO: Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset zvířat v mini bytě! TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií