Kdo by si nepamatoval seriál Walker, Texas Ranger? Pověstný Chuck Norris a jeho výkopy s otočkou, kterými drtil všechny nepřátele, od zlodějů a pašeráků až po teroristy s nukleárními zbraněmi? Tento projekt, jenž se v letech 1993 až 2001 vysílal ve více než 100 zemích a dočkal se i několika románových zpracování, se stal hitem podobně jako například Odpadlík nebo Vražedné pobřeží.

A z Norrise učinil skutečnou ikonu, akční legendu, a také vděčný zdroj mnoha vtipů na jeho nezničitelnost. Cordell Walker byl totiž nejenom za všech okolností čestný a zásadový muž, v podstatě morálka sama, ale také byl zcela neporazitelný.

Chystaný seriál s prostým názvem Walker by měl být novou verzí příběhu o Cordellovi Walkerovi, vdovci a otci dvou dětí, který hledá cestu ke své rodině poté, co se vrací do rodného Austinu po dvou letech v policejním utajení. Kromě vyšetřování jednotlivých případů se tak bude snažit obnovit zpřetrhané rodinné svazky.  Scénář napíše Anna Frickeová, autorka populárních seriálů Městečko Pines, Muži na stromech nebo Cena za lidskost.

Vzhledem k tomu, že Norrisovi táhne na osmdesátku, odevzdá svůj odznak mnohem mladšímu herci – pohlednému Jaredovi Padaleckimu, co by podle magazínu Deadline měl být zároveň i výkonným producentem seriálu. Tohoto mladého muže, jenž se mimochodem narodil v San Antoniu v Texasu, si čeští diváci dozajista vybaví ze seriálu Gilmorova děvčata, kde ztvárnil Roryinu první velkou lásku, Deana. Anebo ho mohou znát ze strašidelného seriálu Lovci duchů (anglicky Supernatural), kde měl společně s Jensenem Acklesem (41) hlavní roli.

Lovci duchů se stali - i díky ústřední dvojici - natolik úspěšnými, že se dočkali neuvěřitelných 15 sezón, a získali si fanoušky po celém světě. Podaří se Padaleckimu zopakovat takový úspěch i s Walkerem?

VIDEO: Chuck Norris v půvabné vánoční v reklamě na mobilního operátora

Video
Video se připravuje ...

Chuck Norris půvabné vánoční v reklamě /YouTube/

Fotogalerie
43 fotografií