„Kdysi jsem v křížovkách vyhrála zájezd, jindy kosmetiku a DVD. S Bleskem je to příjemná změna a taky premiéra,“ usmívala se Hana a manžel Dalibor (65) přikyvoval. Manželce aktivně asistoval, nadiktoval jí totiž kód, který poslala  jako registraci do DENNÍ HRY trháku. Zaslala textovku a za pár hodin nevěřila vlastním uším, když jí hlas z marketingového oddělení Blesku oznamoval, že vyhrála 10 tisíc.

Svaly a přípitek

Manželé se hned večer pochlubili přátelům z místního Sokola. A po cvičení došlo na nezbytný přípitek. „Blesk máme objednaný, takže nemusíme do trafiky. Hezky v klidu si doma prostudujete vše nejen o Trháku a pak se už jen necháte překvapit. Což se stalo,“ libuje si Hana Špačková.

Dárek dceři

A jaký bude osud deseti tisícovek? Manželé ze Silůvek, malé vesničky na Brněnsku, dříve zcestovali řadu evropských zemí, teď se ale musejí trvale starat o maminku (99). Není tudíž divu, že výhra půjde na praktické věci. Nedávný orkán Sabine pošramotil střechu rodinného domu, takže dojde na její opravu. „A dcera staví dům, hodí se každá koruna. Koupíme jí nějaký spotřebič do domácnosti,“ prozradila paní Hana.

Pojedeme dál!

V plánu je i menší rodinné posezení, jak se při podobné události sluší a patří. A soutěžit s Bleskem se bude u Špačkových pochopitelně dál. „Štěstíčku se musí jít naproti,“ usmívá se výherkyně.