Štěstí v podobě pěkné sumičky peněz se usmálo konkrétně na Věru Kvasnicovou (66), čtenářku, která zaregistrovala svůj páteční kupon do DENNÍ HRY Trháku. A vyšlo jí to. 

Když se paní Věra pro něco rozhodne, má to pro ni zásadní význam. Před téměř 43 lety řekla své »ano« Františkovi (69), s nímž dodnes žije v harmonickém manželství. Stejným způsobem přistoupila i k Blesku. Kupuje ho už od prvních čísel a dodnes zůstává jeho věrnou čtenářkou. „Nejvíce mne zajímají, jak my tady říkáme, »drby«, tedy informace o celebritách,“ směje se seniorka. Hned ale dodává, že čte vždy i ostatní články v novinách. Stejně jako manžel, který noviny pročítá také, jen v jiném pořadí. Nejraději má zpravodajství „A navíc i luštíme, manžel má vyhrazené sudoku a já křížovku,“ upřesňuje šťastná výherkyně.

Štěstí Blesku spadlo dvakrát do stejného místa! Monika v Trháku opět získala »desítku«!

Když v pátek na titulní straně odtrhla Trhák, zjistila, že vyhrála slevu na FlixBus. Jelikož ráda soutěží, odeslala i výherní kód z kuponu a zaregistrovala se tak do DENNÍ HRY. V pátek se ale kromě 10 tisíc hrálo i o 50 tisíc a právě kód jejího kuponu byl vylosovaný a přiřazený k této parádní sumě peněz. Přesto, když u manželů večer zazvonil telefon, vůbec je nenapadlo, že by to mohl být někdo z Blesku. Že právě oni by mohli uspět v DENNÍ HŘE. „Volal jsem na manželku, ať to nebere, že to bude určitě zase nějaká nabídka.“ No, nebyla… „Ani jeden z nás jsme nemohli dlouho uvěřit, že jsme vyhráli. Je to neskutečné. Nikdy jsme v žádné soutěži nic většího nevyhráli. Jsme opravdu nadšeni,“ vyprávějí jednohlasně. Paní Věra navíc přiznala: „V noci jsem nemohla ani usnout, jakou jsem měla radost.“

Video: Paní Věra Kvasnicová (66) vyhrála v DENNÍ HŘE Trháku 50 tisíc korun.

Video
Video se připravuje ...

Paní Věra Kvasnicová (66) vyhrála v DENNÍ HŘE Trháku 50 tisíc korun. Tonda Tran

Sympatičtí a vtipem sršící manželé, ona původní profesí účetní, on údržbář, žijí v domku, v němž bydleli už i Františkovi rodiče. „Žiju tady už od dětství. Jen jsem dům upravil tak, aby nám lépe vyhovoval. Peníze se nám budou velmi hodit, protože potřebujeme dodělat vchod, aby nám nepršelo do dveří,“ vysvětlil manžel šťastné výherkyně. „Navíc máme vnoučata, takže jim taky něco určitě dáme, a pokud něco zůstane, tak si někam i vyrazíme,“ doplnila muže paní Věra.

O výhře zatím Věra s Františkem nikomu z rodiny neřekli. „Máme dvě dcery a chceme je překvapit. Zavoláme jim jen, ať si v pondělí koupí Blesk, a hned poznáme, jestli ho doopravdy četly,“ smála se paní Věra.

Dnes se hraje o dalších 50 tisíc!

  1. Každý den získá první vylosovaný částku 10 000 Kč. Druhý vylosovaný bonusový kredit BLESKmobil v hodnotě 1000 Kč. 7x v průběhu Trháku, včetně dnešního dne, se navíc bude losovat i třetí výherce, který získá 50 tisíc Kč. V DENNÍ HŘE, tedy během 31 dnů (končíme 15. března), hrajeme celkem o 660 000 Kč.
  2. Po odtržení perforovaného pásku na kuponu, nalepeném na titulní straně, objevíte na vnitřní straně kuponu desetimístný či jedenáctimístný unikátní kód kuponu (buď číselný, nebo alfanumerický, tedy složený z písmen a číslic)
  3. Zaregistrujte svůj kupon pomocí tohoto unikátního kódu pro slosování. POZOR! Je nutné kupon registrovat v tentýž den, kdy v Blesku (Nedělním Blesku) vyšel, a to nejpozději do 16:00 hod. Pokud jste tak ne učinili anebo si koupili Nedělní Blesk jindy než v neděli, DENNÍ HRU už si s tímto kuponem nezahrajete! Ve slosování nezůstávají kupony z předchozích dnů, hraje se každý den jen s aktuálními kupony.
  4. V DENNÍ HŘE lze registrovat všechny kupony! Tedy jak ty s okamžitou výhrou v podobě peněz, kreditu či slevy, tak i kupony nevýherní.
  5. Možnosti, jak se registrovat: a) Zasláním registrační SMS na číslo 87651, SMS ve tvaru: TRHAKmezeraUNIKATNIKODKUPONUmezeraJMENOmezeraPRIJMENImezeraULICEmezeraMESTOmezeraPSC. Příklad SMS: TRHAK 1234567890 PETR NOVAK NADRAZNI 245 KARLOVY VARY 36009 (nebo v případě alfanumerického kódu: TRHAK 1ABC- 2DE34F5 PETR NOVAK NADRAZNI 245 KARLOVY VARY 36009). b) Vyplněním formuláře na www. blesk.cz/trhak těmito údaji: UNIKÁTNÍ KÓD KUPONU (desetimístný/ jedenáctimístný), KONTROLNÍ KÓD (šestimístný), JMÉNO, PŘÍ- JMENÍ, ULICE, MĚSTO, PSČ, TELEFONNÍ ČÍSLO.
  6. Slosování probíhá denně v době od 18:00 do 20:00. Výherci DENNÍ HRY budou zveřejněni ve 20:00 na tv.blesk.cz a na ofi ciálním facebookovém profi lu Blesku a případně následně v tištěném Blesku nebo Nedělním Blesku. Pro uplatnění výhry v DENNÍ HŘE musejí výherci předložit platný originál výherního kuponu nalepeného na odpovídajícím výtisku deníku Blesk nebo Nedělního Blesku.

O dalších 50 000 Kč se hraje v pátek 28. 2., pondělí 2. 3., pátek 6. 3. a v pondělí 9. 3.

Fotogalerie
10 fotografií