Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zaměstnanec restaurace se koupal ve dřezu: Dostal vyhazov i s kolegy

Autor: shp - 
19. února 2020
23:00

Myslel si, že těmito legráckami pobaví svět. A povedlo se mu to! Nejmenovaný zaměstnanec restaurace rychlého občerstvení Wendy’s v Greenville v americkém státě Michigan se vykoupal v dřezu a nechal se při tom natočit. Video zhlédly desetitisíce lidí. Dotyčnému se tím také podařilo přijít neskutečnou rychlostí o zaměstnání.

Přes dvacet sekund dlouhé video začíná tím, že se mladík koupe v masivním dřezu. Jestli je zcela nahý, nebo pouze bez trička, není jasné. Z vody mu ale trčí nahá kolena. „Udělej to, umyj se,“ křičí na vtipálka další zaměstnanec Wendy’s a hází mu houbu na mytí.

Vyhazov nakonec dostal nejenom vtipálek

Video je doplněno popiskem: „Málem jsem za tuhle sr**ku dostal vyhazov.“ Jenže rádoby vtipná informace není podle Christiana Campa ze společnosti Team Schostak, která Wendy’s provozuje, vůbec pravdivá.

Poté, co jsme se dozvěděli o této situaci, byli všichni zaměstnanci z videa okamžitě propuštěni a restaurace byla hygienicky vyčištěna,“ ujistil veřejnost Camp podle portálu Daily News. Chování jedinců z videa ostře odsoudil a zavrhnul.

Mluvčí: Už se to nikdy nestane

Toto nehorázné chování je absolutně neakceptovatelné a odporuje našim bezpečnostním, tréninkovým a operačním standardům,“ dodal mluvčí s tím, že „udělají potřebné kroky, aby se nic takového už neopakovalo.“

djaba ( 20. února 2020 14:05 )

Minimálně dvakrát jsem byl svědkem na vojně v kuchyni , jak přišli mazáci a načůrali do kotle s čajem .

pajato73 ( 20. února 2020 12:43 )

no boze, vsak se ve drezu nevari, tam jde tak jako tak jen spina...

diskutujici ( 20. února 2020 11:24 )

Jak na vojne ve varnych kotlich

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání