Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slavný zápasník MMA způsobil poprask v restauraci: Rasisticky nadával a knockoutoval starce

Autor: jel - 
10. července 2020
19:56

Pořádný rozruch vzbudilo na sociálních sítích video, které v úterý natočil jeden z hostů restaurace v americkém Texasu. Známý zápasník MMA vystupující pod pseudonymem Platinum, Mike Perry (28), udělal v restauraci scénu. Staršího muže údajně dokonce praštil tak hrubě, že napadený upadl do bezvědomí.

Podle všeho se kontroverzní zápasník, který drama na veřejnosti rozhodně nezpůsobil poprvé, začal u svého stolu s někým hádat. Dle některých zdrojů šlo o jeho přítelkyni Latory Gonzalezovou. Bojovníka proto personál restaurace vyzval, aby odešel. Následoval ovšem incident, který další z návštěvníků natočil na mobil.

Na videu je vidět, jak Perry s přítelkyní opouští místo, ale u východu se dvojice opět začne dohadovat. Latory se evidentně snažila dostat svého rozzuřeného přítele z restaurace. Během hádky u východu byl údajně zápasník opět požádán, aby odešel, a poté se strhla rvačka, při níž Perry praštil staršího muže. 

 

Podle svědků oběť upadla a praštila se hlavou o zem. Server TMZ uvedl, že muž byl převezen do nemocnice a poté vypovídal na policii, po úderu do hlavy měl však prý problémy s pamětí a nebyl si přesně jist, jak se události staly. Server také uvádí, že byla možná napadena také žena, která byla zjevně kamarádkou Gonzalezové, zda utrpěla zranění a musela být také ošetřena, však není jisté.

Aby toho nebylo málo, poté co se strhla tato podivná rvačka, vzteklý zápasník začal na celou restauraci křičet a rasisticky nadávat všem okolo sebe. Policii pak prý tvrdil, že se snažil restauraci opustit s klidem, o čemž rozhodně nesvědčí uvedené video. Podle informací TMZ navíc prý Perry ani nezaplatil účet v restauraci!

frantacizek ( 10. července 2020 20:32 )

čím větší no name, tím větší rozruch způsobí.. škoda, že si nevybral někoho mladšího. Ten pán vypadal o generaci starší, co ho nahulil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání