„Oba páry jsou nadále spolu spokojené, řekl deníku Aha! člověk ze štábu reality show. Ovšem vzájemně si dvojice nesedly. „Nejsou v kontaktu. Údajně se kvůli svým životním postojům neshodili,“ dodal zdroj. Ostatně o jeho slovech svědčí i to málo, co diváci viděli v průběhu Výměny. Zejména Markéta si s náhradním manželem Vlastou nerozuměla a pohádali se kvůli vaření. 

„Kontakt mezi námi žádný není. Po tom, co mi Markéta vyprávěla, jak to tam probíhalo, pak jsem se ještě utvrdil tím, jak jsem to viděl v televizi, tak jsem zjistil, že jsou to opravdu falešní lidé,“ potvrdil i Tomáš pro TV Nova. „S námi se jako by kamarádili, ale když byli sami, do kamery řekli veškerou špínu. Já jsem prostě na Vendy neřekl jediné křivé slovo. Ani když jsem byl sám. Neměl jsem potřebu,“ vysvětloval po natáčení. Vendula si totiž dělala dost legraci z toho, jak rodina žije a že Tomáš není dostatečně chlap, jelikož si nechá od partnerky všechno diktovat. 

„Podle mě se Vendy až moc předváděla. Ona tvrdila, že jsou tady bílošedé zdi, přitom sama doma nemá ani jednu stěnu vymalovanou. Všechny zdi má bílé. Prostě jedna velká přetvářka,“ přisadila si Markéta.

„Vlasta zase říkal, že nevařím. A těch deset dní jedl co? Jedl všechno, ale za zády řekl: ‚No, já se to bojim jíst,“ tvrdila pro TV Nova a spolu s partnerem si ještě rýpli: „Zkrátka Češi žijící v Norsku.“

VIDEO: Výměna manželek: Slzy kvůli rozvařeným těstovinám!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Slzy kvůli rozvařeným těstovinám! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií