Nové díly Výměny manželek s novým rokem skutečně nastolují témata, jaká se do té doby na televizních obrazovkách neřešila, a nemilosrdně nastavují zrcadlo naší společnosti. Po (naštěstí jenom slovní) agresivitě a vulgaritě Michala (26) z minulého týdne bude ve středu večer na TV Nova k vidění svérázný Ostravan Petr (40), jenž má více než kladný vztah k lihovinám. Přímo před kamerami se bude nalévat tvrdým alkoholem a pak trochu paradoxně štkát, že si nepřeje, aby jeho syn Patrik (7) dopadl jako on.

Jeho partnerce Renatě ze zcela pochopitelných důvodů tohle nadměrné pití vadí. „Nebýt toho, tak jsme úplně normální rodina,“ myslí si Renata. Shodují se s Petrem i na výchově jejich dvou potomků: Kromě Páti má tento pár ještě dceru Alenu (12). A oba rodiče zastávají dost drsný způsob, jak si zjednat v domácnosti pořádek: „Petr je přísný, hodně. Používáme i fyzické tresty. Když už se to naplní a je toho moc, tak je to třeba...“ krčila rameny Renata. „Normálně jsem vzala vařechu a zmydlila je vařechou. Hotovo.“

Byť by se mohlo zdát, že je u nich doma bití dcery a synka na denním pořádku, opak je pravdou. „Není to často, je to třeba jednou za rok, nebo dvakrát do roka… S Álou teď tříská puberta, tak víckrát, podle toho, jak je třeba. Škoda každé rány, která padne vedle. Budeš něco planě kvákat? To ne, prostě uděláš, zmlátím ji a hotovo,“ vysvětlí Renata své svérázné výchovné metody. Jak s tímto přístupem pochodí v rodině Jany (36) a Pepy (35) z Prahy, kteří mají dva neposedné kluky Bruna (10) a Dominika (11)?

VIDEO: Výměna manželek: „Chci náhradní manželku alkoholičku s pevnými prsy.“

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Chci náhradní manželku alkoholičku s pevnými prsy.“ FTV Prima

Fotogalerie
19 fotografií