„Podařilo se namíchat atraktivní mix,“ prozradil deníku Aha! Decastelo, který prozradil i jednotlivé ingredience – víc než špetku lásky lásky, hrst voňavých emocí a na špičku nože palčivých problémů zaprášit smyslem pro legraci.

„Jako klasický rodinný seriál kombinuje romantický příběh s dramatickou zápletkou, a ještě přináší spoustu humoru,“ vysvětluje scenárista a pochvaluje si i obsazení. „Do toho jsou skvělí herci, kteří seriálové postavy vzali za své a diváci to přijali.“ A nemá tím jistě na mysli jen svou ženu Evu Decastelo (41), které ve Slunečné přidělil roli cukrářky Zuzany Dolejšové, manželky Leoše Nohy (51).

Diváci prý zkrátka dávají přednost novince, která je baví. Příběh dvou sester Popelkových v podání Evy Burešové (26) a Báry Jánové (30), které zdědily nepříliš výnosný statek, se zatím těší opravdu nečekané oblibě. A pokud to tak půjde i nadále, mohli by se diváci dočkat více než původně plánovaných 80 dílů.

„V rámci autorského týmu máme samozřejmě plány, kam by mohl děj směřovat. U podobných seriálů si vždycky musíte nechat otevřená vrátka, aby byl děj pořád zajímavý,“ dodal ohledně svého esa v rukávu Decastelo, který se podílel i na dalších seriálech Primy, jako jsou Krejzovi, Modrý kód, Ohnivý kuře. Dokonce byl spoluautorem Ordinace v růžové zahradě 2, kterou přitom nyní Sluečná poráží na celé čáře.

VIDEO: Seriál Slunečná: Řekne Týna ano, na nečekanou žádost o ruku?

Video
Video se připravuje ...

Seriál Slunečná: Řekne Týna ano, na nečekanou žádost o ruku? TV Prima

Fotogalerie
70 fotografií