V úterý vysílá televize Prima v pořadí již čtvrtý díl nového seriálu z farmářského prostředí s názvem Slunečná. Ten u diváků boduje na plné čáře a poráží ve sledovanosti i letitou nováckou stálici Ordinaci v růžové zahradě 2.

Vypadá to, že příběh a vynikající herecké obsazení si velmi rychle získaly přízeň televizních diváků. A mezi jeho příznivce se trochu překvapivě řadí i partner seriálové Týny Popelkové, kterou hraje sympatická herečka a zpěvačka Eva Burešová. Ta na svém profilu zveřejnila mileneckou konverzaci, která se ovšem týká pouze děje zmíněné Slunečné.

„Vacková je strašná!!!“ píše Matyáš Adamec názor na seriálovou manželku starosty Lídu Vackovou v podání herečky Dany Batulkové (61). „Prozrazuju děj neodvysílaných dílů,“ uvedla na pravou míru Burešová, na co její přítel tak vypjatě reaguje. Ve screenshotu však z pochopitelných důvodů řádky prozrazující děj raději schovala.

„Mám nervy. No to mě po*er... Ty vole, ty vole. To asi vyhodím telefon z okna, až to uvidím,“ prožívá novinky Matyáš Adamec, kterého herečka nazvala svým největším fandou. „Já Tě miluju,“ potěšil ji jeho zájem o její patrně největší pracovní projekt v jejím dosavadním životě.

VIDEO: Prima v roce 2020: Návrat superšéfa Pohlreicha a nový seriál!

Video
Video se připravuje ...

Prima v roce 2020: Návrat superšéfa Pohlreicha a nový seriál! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií