Krásná zpěvačka, celým jménem Adele Laurie Blue Adkinsová, si nyní užívá slunečních parpsků a moře v Anguille s kamarády, zpěvákem z One Direction Harrym Stylesem (25)  a moderátorem Jamesem Cordenem (41). A právě na této dovolené se s Adele potkala i vysokoškolačka Lexi Larsonnová (19). 

Potkaly se minulý týden na pláži Shack a také v restauraci Blanchards a daly se prý do řeči. „Řekla mi, že shodila asi 100 liber (v přepočtu 45 kilogramů - pozn. red.)  a že je to strašně pozitivní zážitek. Zdála se být tak šťastná a vypadala úchvatně. Také působila sebevědomě,“ pochlubila se Lexi magazínu People, jak setkání s hvězdou probíhalo.

Zpěvačka tak zřejmě nemá problém o své proměně mluvit a inspirovat i své fanoušky. Ačkoliv zní 45 kilo jako přemrštění, mohla Adele hubnout postupně, jelikož ještě před pár lety byla opravdu poměrně při těle. I tehdy jí to slušelo, ale teď, když odhodila přebytečná kila a vyměnila je za smích a dobru náladu, je to teprve ono.

Na dovolené měla s sebou i syna Angela (7) a právě kvůli němu prý nakonec odmítla společnou fotku se svou fanynkou Lexi. Přesto se s ní ale přátelsky bavila, zajímala se o její studia a dokonce pak poprosila i Harryho Stylese, aby Lexi a její kamarádky pozdravil. Ten už společnou fotografii neodmítl, a tak dívka alespoň měla čím pochlubi na sociální síti.

VIDEO: Adele se omlouvá fanouškům

Video
Video se připravuje ...

Adele se omlouvá fanouškům. youtube.com

Fotogalerie
86 fotografií