Po boku tanečníka Martina Prágra (25) zářila bývalá biatlonistka Gábina Koukalová ve StarDance dlouhých osm soutěžních kol. Kromě náročných tréninků a jednotlivých živých vysíláních musela také čelit tlaku, který na ni byl vyvíjen kvůli jejímu podezřelému „kamarádíčkování“ s pohledným mladým tanečníkem i mimo taneční parket. Další podezření, že mezi ní a manželem Petrem Koukalem (34) vrcholí manželská krize, budila i skutečnost, že se sportovec vyhýbal přímým přenosům StarDance a raději ji údajně podporoval jen doma u televize.

I když snad nakonec vše dobře dopadlo, jisté je, že poslední půl rok musel být pro Koukalovou psychicky hodně vysilující. A tak si teď užívá na exotické dovolené, kde čerpá potřebnou energii. „Rozhodla jsem se na začátku roku odpočinout a nabrat síly v Mui Ne ve Vietnamu. Potkala jsem zde spoustu nových lidí ze všech koutů světa, viděla mnoho nádherných míst a zažila úplně jinou kulturu a životní styl,“ rozplývá se na sociální síti Gábina.

Protože ale jako bývalá vrcholová sportovkyně v sobě sportovního ducha nezapře, propadla v dalekém Vietnamu nové adrenalinové vášni. „I tady jsem si ale našla takovou malou výzvu - kiteboarding. I když mi to zatím moc nejde, tak z toho mám radost,“ přiznala Koukalová a podělila se o fotku z pláže, kde se sportu spočívajícím v jízdě po vodě na speciálním prkně za využití tažného draka právě věnuje.

Fotogalerie
36 fotografií