Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Oktomáma sdílela fotku svých osmerčat: S dětmi není něco v pořádku!

Autor: rc - 
12. ledna 2020
10:52

Osmerčata slaví už jedenáct let! Jejich máma Nadya Sulemanová, která si začala říkat křestním jménem Natalie, na sociální síti instagram zveřejnila fotografii svých osmi nezbedů. Čtyřiačtyřicetiletá Natalie, která navíc má dalších šest starších dětí, si výchovu čtrnácti potomků nemůže vynachválit.

Natalie Sulemanová není zrovna obvyklá máma od rodiny. Čtyřiačtyřicetiletá žena před jedenácti lety přivedla na svět osm dětí poté, co podstoupila umělé oplodnění! Svět si ji rázem začal pamatovat jako oktomámu. Natalie již doma vychovávala šest dětí, které též počala pomocí umělého oplodnění.

Vychovávat čtrnáct dětí nebylo lehké a Natalie se ocitla ve finanční tísni. V roce 2012 dokonce natočila film pro dospělé. Později se však rozhodla odejít do ústraní a věnovat se své početné rodince.

Ovšem vychovávat tolik dětí je pro ni i tak velice náročné. Jsou dny, kdy si sáhne na úplné dno. I tak ale nadále zůstává své rodině oddaná. „Mé děti jsou můj svět. Můj svět se točí kolem nich,“ uvedla pro britský deník Metro.

„Osmerčata jsou malá na svůj věk, ale jsou milá, vaří, jsou vegani a do měsíce přečtou dvě knihy a dělají své domácí úkoly, aniž by musela být vyzvána,“ uvedla s tím, že řád v tak početné domácnosti musí být.

Jaroslav Vašíček ( 3. února 2024 01:27 )

Moje milovaná Moravo,to tady máme v Česku zase DEBILŮ.Doufám,že mezi těmi "výtečníky" nejsou Moravané!

marianskelazne ( 19. ledna 2020 08:50 )

no jo, skoda, ze je na svete tak !malo! lidi jen skoro 8mld., tak musi pribyvat geometr. radou dalsi mag.o.r.i.!

jajas ( 13. ledna 2020 09:02 )

Vrať se do hrobu, experte.....

Philadelphia ( 13. ledna 2020 03:27 )

No to je teda skvadra, kam se na ne hrabou cikani!! hlavne ze sou smradi vegani, to je opravdu dulezite. A maji vubec naky muzsky vzor??

renan ( 12. ledna 2020 18:21 )

Poposedni si. Ale u tebe to je asi zbytečné .

Zobrazit celou diskusi