Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Novoroční hádka expartnerů v Kladně: Muž v bezvědomí, žena stihla utéct k sousedům

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: VaB - 
1. ledna 2020
20:59

Hádka mezi bývalými partnery v Kladně vygradovala na Nový rok takovým způsobem, že muž skončil v bezvědomí a letecky musel být transportován do nemocnice. Žena utrpěla lehká zranění, před bývalým partnerem stihla utéct k sousedům.

Hádkou a vážným zraněním skončila rozepře mezi bývalými partnery v kladenské Rychtářské ulici. Žena, kterou chtěl muž pravděpodobně napadnout, skončila s lehkým zraněním, před expartnerem stihla utéct k sousedům, kde se schovala a zavolala policii.

Na základě tísňového volání na místo vyjelo několik jednotek policie. „V Rychtářské ulici v Kladně se dopoledne odehrálo napadení mezi expartnery. Zraněné ženě se podařilo utéct k sousedům, odkud přivolala policii,“ uvedla pro server Novinky.cz mluvčí policie Michaela Richterová.

Ještě před příjezdem policistů na místo proskočil muž skleněnou výplní dveří. Vážně se při tom zranil a skončil v bezvědomí. Letecky pak musel být transportován do nemocnice. Podle Novinek utrpěl muž řezná poranění na více místech po celém těle.

Zraněnou ženu převezli záchranáři do kladenské nemocnice s lehkým zraněním. „Celou událostí se teď budou zabývat kladenští kriminalisté,“ zakončila Richterová. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání