Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrtelně nebezpečný hazard: Motorkář z videa vážně zranil sebe i svou spolujezdkyni!

Aktualizováno -
11. září 2019
19:05
Autor: VaB - 
11. září 2019
17:57

Hazardní předjíždění a srážka motorkáře s autem, která mohla dopadnout tragicky, se stala v úterý u obce Sosnová na Českolipsku. Motorkář (35) a jeho spolujezdkyně (22) utrpěli vážná zranění. Na pomoc musely přiletět dva záchranářské vrtulníky!

K nehodě došlo kolem půl šesté večer u obce Sosnová.  O nehodě informoval server TN.cz. Motorkář se ženou v tandemu nebezpečně předjížděl přes plnou čáru. Na poslední chvíli se stihl vyhnout protijedoucímu autu. Neštěstí zachytila palubní kamera jednoho z projíždějících vozů.

Na záběrech je vidět, že motorkář po chvilce dojíždí skupinu několika aut, opět je začíná předjíždět. Přehlédl ale, že z řady vybočilo auto a v tu chvíli došlo k nehodě. Motorka i s posádkou skončila v poli vedle silnice. 

Video Motorkář riskantně předjížděl: Vážně zranil sebe i svou spolujezdkyni! - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Došlo tak ke dvěma těžkým zraněním. Záchranáři na místo povolali dva vrtulníky. Motorkář musel být transportován do Liberce, spolujezdkyně pak do Ústí nad Labem,“ uvedl pro TN.cz policejní inspektor Pavel Jarovoj. Případem se nadále zabývají českolipští kriminalisté. 

offline ( 13. září 2019 16:02 )

Z Vaší reakce můžu dovodit, že také jezdíte na motorce a chováte se podobným způsobem, jinak byste takové jednání nemohl jakkoli omlouvat. Přeji Vám, abyste se také na té motorce co nejdřív zabil, nebo zmrzačil.

Peetee ( 13. září 2019 11:19 )

A ja preji tobe to nejhorsi takovy hovado jako ty by mu tam urcite schvalne vjel jen aby mel radost ze nekoho zmrzaci.ses odpad

Peetee ( 13. září 2019 11:14 )

Ty chcipni ***e

offline ( 12. září 2019 23:02 )

Předjížděli na plné čáře. Nevíme to, ale docela jistě to nebylo poprvé. Jejich jízda ohrožovala ostatní účastníky provozu. Pokud by se nevybourali, nestalo by se jim vůbec nic a dělali by to tak i dál. Jsem tedy odpad a přeju jim jen to nejhorší.

zeedee ( 12. září 2019 22:58 )

Motorkarovo vina to zas tak nebyla. Kdo nevi, at si zajede do Italie se podivat jak se jezdi na moto.
Ovsem daleko horsi jsou ty nenavistne komentare prejici smrt lidem pro to,ze jeli a predjizdeli na motorce. To je mnohem horsi. Nazval bych to vyblitkem lidskeho odpadu koncentrujiciho se na www diskuzich. Motorkari i spolujezdkyni preji plne uzdraveni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání