Slavné muzikálové a vánoční písně - ty měl Noid podle plakátu na koncertě v Klášterním kostele sv. Antonína Paduánského zazpívat. Jenže to by o tom musel něco vědět. Vypadá to, jako kdyby se pořadatelé zapomněli rockového muzikanta a novopečeného tatínka dcery Elsy zeptat.

A tak Noid vydal rázné upozornění, které nikoho nenechalo na pochybách. „POZOR!!! Přátelé, o tomto koncertě nic nevím!!! Tedy tam dnes nezpívám,“ varoval Bárta na svém instagramu pod fotkou plakátu zvoucího fanoušky na koncert až do Sokolova.

A jelikož je muzikant zvídavá povaha a věci chtěl přijít na kloub, zahájil pátrání. Vzhledem k tomu, že se na plakátu kromě jeho jména objevilo i to Míši Noskové (36), oslovil svou muzikálovou kolegyni napřímo a veřejně.

„O koncertě vím, nicméně tvé jméno na plakátech jde úplně mimo mě. Já je urgovala už před měsícem, že ten plakát musí stáhnout a dát tam správné jméno. Nicméně dneska tam jedu, tak se jich zeptám, co to má znamenat a dám vědět,“ napsala Noidovi zpěvačka vzkaz, který zakončila dvěma zamračenými smajlíky. Než se dozví, kde se stala chyba, může si Václav dál v klidu užívat svátků s partnerkou Eliškou(29) a jejich malou dcerou.

VIDEO: Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se

Video
Video se připravuje ...

Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií