Tak už je jasno! Václav Noid BártaEliškou Grabcovou očekávají děvčátko! Zpěvák šťastnou novinku oznámil na sociální síti na první pohled nevinným obrázkem princezny Elsy z pohádky Ledové království, kterou tolik miluje jeho dcera Terezka. Svalnatý umělec, známý z mnoha českých muzikálů, přitom až do dnešního dne netušil, zda mu očekávané miminko přinese vrána nebo čáp. Tuhle novinku se totiž chtěli oba partneři dozvědět najednou – a navíc společně s malou Terezkou, která se už teď moc těší na sourozence.

Proto vymysleli velice originální způsob, jak ono velké překvapení odtajnit. Mají to černé na bílém, potvrzené od lékařky! „Máme to v obálce na ledničce a ještě jsme si to nepřečetli. Ze zkušeností s Terezkou, kdy mi řekli, že bude kluk, jsme si to nechali radši napsat,“ popisoval Noid. Pohlaví miminka jim prozradila umělcova velice blízká kamarádka, zpěvačka Marta Jandová, která s nimi jela na malou dovolenou. „Marta nám to večer přečte u ohně, tak to bude strašně hezký,“ líčil pro Aha! natěšený budoucí tatínek.

Terezka, již si Noid pořídil se svou bývalou manželkou, modelkou Gábinou Dvořákovou (30), byla prý rovněž pověřena tím, aby pro miminko vymyslela jméno. Jelikož je ale dívenka velikou fanynkou disneyovek, jména, která zvolila, byla poněkud… exotická. Byla to právě Elsa, za kterou Terezka lobbovala. „Elsu jsme ukecali na Elišku, což je vlastně podobné. Ale jako jméno pro chlapečka vybrala Maui. No, Maui Bárta by nebylo to pravé, takže pokud to bude kluk, tak jsme se nakonec shodli na Vašíkovi,“ smál se Noid v rozhovoru pro Super.cz.

VIDEO: Vašek Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se.

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií