Čerstvě zamilovaná herečka Eva Burešová, které nově zahřívá pelíšek pohledný tanečník Matyáš Adamec, se na sociální síti pořádně odvázala! Pochlubila se totiž rajcovním snímečkem pořízeným v zrcadle, který opatřila ještě rajcovnějším popiskem „hlasuji pro více nahatých fotek zadaných holek!“ Bohužel, tahle v podstatě cudná fotka, na níž neukázala ani bradavku, mnohé dámy, co představitelku rázné zdravotní sestřičky Petry Horváthové z Modrého kódu na instagramu sledují, přesto pobouřila.

„Nerozumím tomu, že tohle někomu může přijít natolik pohoršující, že mi pak chodí slohové práce o tom, co bych si měla a neměla dovolit. Není to nic více, než co můžete vidět v reklamách, billboardech, videoklipech nebo v létě u vody. Žijeme v roce 2019 v České republice… ale vypadá to, že bych spíše měla být zahalená od hlavy až k patě,“ žasne tmavovlasá herečka a zpěvačka, která před pár dny vydala novou písničku, duet Noc s Václavem Noidem Bártou (38). „Denně sem postuji slušné věci bez jakékoliv odezvy, ale když sem dám tohle, tak mě jsou schopní někteří ukamenovat.“

„Popravdě, tyhle fotky moc nechápu, jestli je to jen nějaký způsob, jak si zvýšit sledovanost, nebo jen recese. Vždy jsem si myslela, že tohle fotí holky, co nemají rozum. Taky jsem mámou, mladou mámou, ale přesně takové snímky pak víří spoustu negativních ohlasů. Odjakživa si ženské nebo dámy chránily své soukromí, proč to v dnešní době už nejde? Však jdeme příkladem svým dětem. I když jste skvělá herečka, myslím, že tohle zapotřebí nemáte,“ reagovaly na její nevinné selfie dotčené fanynky, a dokonce se mezi těmi, co nasadili novou laťku hranice puritánství, objevil i jeden muž.

A to bylo na Burešovou jako červený prapor na býka. „Nechci číst, jak jdu a nejdu svému synovi příkladem! Jestli si můj syn ve dvaceti šesti letech dá na svůj instagram fotku v plavkách, lajknu mu to. Protože z něj vychovávám slušného, chytrého, dobrého člověka,“ čílila se tahle sexy mladá žena, která před nějakým časem nafotila sérii vzrušujících fotek pro pánský magazín, aniž by ze svého těla ukázala cokoliv, co je jinak nabízeno ku obdivování pouze jejímu partnerovi.

„Tuhle fotku jsem postla jenom proto, že se mi líbila linie těla. Ne mého, ale ženského,“ vysvětlovala Burešová, a dodala, že nyní si bude muset „nachystat brnění, protože koncem měsíce vychází nová kolekce spodního prádla, kterou nafotila!“ Příznivci této herečky se tedy mají rozhodně na co těšit! Už v srpnu totiž sdílela několik zákulisních momentek z tohoto photoshootu...

VIDEO: Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři!
Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií