Půvabná herečka Eva Burešová, představitelka rázné zdravotní sestřičky Petry Horváthové ze seriálu Modrý kód, která zběhla z nemocničního prostředí do „vlastního“ seriálu Slunečná, se po dlouhé době, kdy byla single a muži jí přišli spíše směšní, opět zamilovala. Jejím vyvoleným se stal vysoký potetovaný fešák Matyáš Adamec, jehož poznala díky projektu Roztančené divadlo.

Na sociálních sítích jeho snímky dosud nikdy nesdílela, a když už, tak rozmazané. Zato nešetřila dojemnými vyznáními. Například k fotce, na níž Adamec nejde téměř rozeznat, jelikož je v pohybu, napsala „when he smiles, my heart jumps a lot“ (což česky znamená „když se usmívá, moje srdce skáče, a hodně“). Nyní se ovšem rozhodla s tajnostmi přestat a svého charismatického partnera, který se podobá mladší verzi Johnnyho Deppa (56), vzala do společnosti. Vyvedla ho na křest nového čísla pánského časopisu, kde se to spoře oděnými sexy dívkami s králičími oušky jenom hemžilo. Burešová však svým chováním dala všem přítomným dámám okolo jasně najevo, že tenhle chlap není k mání a patří jenom jí.

Neustále na něj vrhala zaláskované úsměvy a při každé vhodné příležitosti si vyměňovali něžné polibky. Zkrátka to mezi nimi jaksepatří jiskřilo! „Patří do mého života, tak už bude se mnou chodit i na párty,“ řekla rázně webu Super.cz.

Jejímu novému příteli vůbec nevadí, že byl zhruba čtyři měsíce „v anonymitě“, než talentovaná zpěvačka konečně veřejně přiznala, že spolu randí. Naopak, chápe ji. „Jsem rád, že dlouho mlžila. Bylo to jen mezi námi. Mám radši soukromí. Nechával jsem to hodně na Evě. Jedná se víc o ni než o mě,“ připouští Adamec, kterého prý sympatická brunetka už dokonce seznámila i s malým Nathánkem.

VIDEO: Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři! 

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií