Plavovlasá modelka a matka dvou synků Bruna (7) a Maxe (9)  Simona Krainová sdílela na sociálních sítích fotku, na níž si hoví na jedné chatě v Krkonoších, s popiskem „mám ráda tohle místo… Je tady klid, krásný hory a fajn lidi… žádný snobský předváděčky zimních kombinéz a nových lyží, jak je tomu o kousek dál. Já si raději sednu za pec.“

Jenže její káravá slova směrem ke snobům nevyzněla tak, jak plánovala. Na onom selfíčku totiž na sobě měla svetřík jedné luxusní značky, co se prodává za naprosto nekřesťanské peníze.

„Potom nechápu, proč vy máte na sobě oblečenou značku, která je podle mě znakem snobismu,“ podivila se jedna ze Simoniných fanynek a další se k ní přidala: „Obdivuji vaši píli, a co jste dokázala, ale tady jste netrefila hřebíček na hlavičku…“ Blondýnka, která v současné době září v roli právničky v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, zprvu reagovala poměrně klidně: „To není znak snobismu, ale kvality,“ odpověděla stručně.

Dáma se ovšem nedala. „Doplňte si své vzdělání, abyste pochopila pojem snobismus,“ rýpla si do Krainové v narážce na její nepříliš úspěšné studium. Modelka totiž absolvovala pouze základní školu. „Obléci si tuto značku je znakem snobismu, to, že je kvalitní, nepopírám. Jen mě velmi udivilo, jak kážete vodu a pijete víno.“ A to už Simonu, která před časem nafotila neskutečně rajcovní kalendář s názvem Fuck the Age, vytočilo doběla.

Nejprve dotyčnou ženu nazvala „tupou husou“, poté ještě přitvrdila. „Ty musíš být zamindrákovaná pipina! Co tady lezeš vůbec! Mazej, ty doktorko vypatlaná,“ napsala jí rozezleně, jakmile ona dotyčná přestala jenom naznačovat a rovnou explicitně Simoně oznámila, že ji může „urazit pouze inteligent“. Modelka v tom spěchu a vzteku zcela opomněla interpunkci i diakritiku, oboje doplnila pro plynulost textu redakce.

Jak se zdá, kritické poznámky nedělají půvabné ženě na prahu padesátky vůbec dobře, a nezbývá než doufat, že se nakonec k celé kauze se svetrem postaví s nadhledem (a přestane odepisovat na každý negativní komentář). Příznivkyně Krainové totiž notně vyděsily její vulgární reakce. „Toto doufám nepíšete vy. To mi k vám vůbec nejde. Tomu nevěřím...“ žasly. Snad kvůli svému rozzuřenému výlevu nepřijde o pracně posbírané followery!

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
70 fotografií