Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Uprchlík obviněný ze znásilňování Češky: Chtěla to, tvrdí. Dívka myslela, že ji Nigerijec miluje

Autor: dce - 
5. prosince 2019
17:21

Otřesný případ odkryla policie v Itálii před několika dny. Třiadvacetiletou Češku zde po seznámení přes internet věznil a deset dní znásilňoval nigerijský uprchlík. Ten se hájí, že sex byl dobrovolný. Dívka si pro změnu myslela, že ji migrant miluje.

Mladá Češka se s Nigerijcem seznámila přes facebook. Rok si spolu dopisovali, než se za ním rozhodla vydat do Itálie, kde se mladík zdržoval. Místo láskyplného přijetí ji ale čekala noční můra – migrant Češku uvěznil v bytě, kde ji deset dní držel.

Během té doby ji několikrát znásilnil, bil ji pěstmi, fackoval a okradl ji o padesát tisíc korun. „Myslela jsem si, že k sobě chováme city. Jediné, co ho zajímalo, bylo, abych se ho hned dotýkala,“ popsala podle TN.cz italské policii Češka. „Myslela jsem, že mě miluje, ale nakonec z toho byla noční můra. Moc jsem se bála, že se mi nikdy nepodaří odejít.“

Černoch, který se na internetu prezentuje pod jménem Peter Chiebuka, měl zálibu v drahých věcech – sdílel například fotku s vozem značky Porsche, sám chodil ve značkovém oblečení ověšený šperky. Realita ale byla jiná...

„Je to chudý muž, který utekl před válkou. Tvrdil o sobě pohádky a žil tady na úkor daňových poplatníků,“ prohlásil člen protiimigrační strany Liga Severu Paolo Grimoldi.

Češku do Itálie nalákal na slib sňatku. Nakonec ale přišly jen nadávky a násilí. „Křičel na mě, že jsem prostitutka,“ popsala. „Moc jsem se bála, že se mi nikdy nepodaří odejít,“ dodala podle TN.cz.

Nigerijec celou situaci ale popisuje jinak. „Chtěla jít ke mně domů a sex se mnou měla dobrovolně,“ hájil se před soudkyní Mariellou Finové.

Oxana Pavelkova ( 7. prosince 2019 03:19 )

Ano, chtela to.
Zaprve ta česká váží 150 kg, nikdo na to nevleze!
Chudák kluk.

villon ( 5. prosince 2019 23:18 )

Bábovka mislela že dostane poršáka, obr péro a k tomu pořádnou porci romantycké lásky. Blbky ještě vevyhynuli. Ani s internetama nezmoudřeli. Ale desetidenní drbačka od chudýho afrikána je furt lepší než kysnout roky v Pakystánskym krymu. Nemá si nač stěžovat. Z tohodle se voklepe.

hanka666 ( 5. prosince 2019 22:29 )

Toho krasavce bych se nedotkla ani vidlema.

bullshit ( 5. prosince 2019 21:04 )

ANO, svatá pravda...

ostuda ( 5. prosince 2019 19:16 )

jestli to je ta velryba na fotce, tak by měla platit odškodný šukný ona jemu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání