Koho jednotliví porotci v průběhu tohoto týdne vyfasují, to zatím drží všichni na Kavčích horách pod pokličkou. Jedno je ale jisté už teď – tance vzniklé s mentorskou pomocí se hodnotit nebudou!

Těšit se můžete i na zásadní moment večera, ve kterém pouze diváci rozhodnou o posledním postupujícím do finále v tzv. rozstřelu. „Budeme stoprocentně tancovat paso doble, slowfox a možná i třetí tanec, ale to zatím nevíme. Ten přijde na řadu, pokud budeme v rozstřelu, takzvaně kdo s koho,“ prozradil Aha! rybář Jakub Vágner (37), pro kterého je splněným snem už samotné semifinále.

Na rozstřel byl připravený i tanečník bývalé biatlonistky Gabriely Koukalové (30), která ale vypadla. „Tohleto ani Gabča neví. V příštím kole čeká dva páry battle, a kdo bude lepší, ten postoupí do finále. Já jsem nám vybral jive, kdybychom v tom battlu byli,“ prozradil Martin Prágr (25).

O postup do finále se už tuto sobotu utkají taneční páry Jakub Vágner (37) a Michaela Nováková (25), Veronika Khek Kubařová (32) a Dominik Vodička (23), Matouš Ruml (34) a Natálie Otáhalová (19) a Karel Kovy Kovář (22) a Veronika Lišková (20).

VIDEO: Gottová šokuje: Manžel mě okradl a zahnul doma. A co vzkázala Koukalová manželovi?

Video
Video se připravuje ...

Gottová šokuje: Manžel mě okradl a zahnul doma. A co vzkázala Koukalová manželovi? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
76 fotografií