Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak jsem skloubila práci a mateřství?

25. listopadu 2019 | 00:00

Otázku, jak vhodně zkombinovat práci a péči o dítě, jsem si kladla asi jako většina žen. Řada z nás se po mateřské vrací do svého původního zaměstnání na zkrácený úvazek, některé se rozhodnou pro změnu. Všechny ale musíme řešit hlídání, školky a ošetřovné. Sama sebe jsem se ptala, jestli existuje taková práce, při které se dá naplno věnovat rodině i pracovním povinnostem. Existuje. Po mateřské jsem opustila původní zaměstnání administrativní pracovnice a rozjela kariéru pojišťovací poradkyně v pojišťovně MetLife.

Návrat do práce

Hned po mateřské jsem se chtěla vrátit do práce. S tehdejším zaměstnavatelem jsme se domluvili, že si můžu malou Natálku brát s sebou. Jenže po čase jsem začala pociťovat stres z neustálého dělení pozornosti mezi dceru a práci a taky už jsem chtěla zkusit něco nového. Pátrala jsem po takové práci, kterou bych byla schopná vykonávat s malou dcerou, mohla si sama organizovat čas a samozřejmě si finančně polepšila.

Autor: MetLife pojistovna

Baví mě komunikovat a pomáhat lidem

Při hledání jsem narazila na různé nabídky volných pozic pojišťovacího poradce. Vyhledala jsem si o tomhle povolání podrobnější informace a zjistila jsem, že by mě vlastně taková práce bavila. Od malička jsem hodně komunikativní, ráda pomáhám lidem a pojištění se mi už párkrát v životě vyplatilo. Absolvovala jsem několik pohovorů v různých pojišťovnách, ale nejvíce mě zaujala MetLife pojišťovna.

Sama si organizuji čas, potkávám nové lidi…

Líbilo se mi, že je MetLife stabilní a nadnárodní společnost s dlouhou tradicí. První rok a půl mám garanci minimální odměny při splnění daných podmínek. Sama si organizuji čas, potkávám nové lidi, mám možnost účastnit se celé řady školení a vidinu kariérního růstu. Stereotypu se u MetLife neobávám. Ale co je nejdůležitější? Že díky téhle práci zvládám být i mámou na plný úvazek.

Lada Novotná, pojišťovací poradkyně MetLife

Autor: MetLife pojistovna

Spolupracovat s pojišťovnou MetLife jako pojišťovací poradce má řadu výhod. Sami si organizujete čas, máte zdarma školení, fixní odměnu až 1,5 roku při splnění daných podmínek, zázemí nadnárodní korporace, možnost kariérního růstu a žádná příjmová omezení. Informace o nabídkách spolupráce s pojišťovnou MetLife naleznete na www.metlife.cz/kariera.

Autor: Prezentace klienta