Po mateřské mi zrušili místo

„Firma, pro kterou jsem pracovala, se dostala během mé mateřské do finančních potíží, které si vynutily vnitřní restrukturalizaci. Moje místo bylo zrušeno a já se vedle péče o dvě děti a manžela musela najednou s blížícím se koncem mateřské dovolené začít poohlížet po nějaké nové možnosti práce,“ vysvětluje Klára, která momentálně pracuje jako pojišťovací poradkyně pro společnost MetLife.

Nechtěla jsem všechen čas trávit v práci

„Svou původní práci jsem měla ráda, protože mi do jisté míry umožňovala flexibilitu, která je při péči o děti velmi podstatná. Nikdy totiž nevíte, co se může stát a kdy vás budou potřebovat. Nemluvě o tom, že jsem se chtěla oběma synům dostatečně věnovat, a ne trávit všechen svůj čas v práci,“ upřesňuje své představy Klára. „Pomalu jsem se začínala poohlížet po pracovní pozici, která by odpovídala mým požadavkům, ale bylo těžké se pro něco nadchnout. Pak k nám přišla na večeři moje švagrová s manželem. Jen tak mezi řečí se zmínila, že její kamarádka pracuje pro pojišťovnu MetLife a že zrovna hledají nové lidi na pozici pojišťovacího poradce. Tak jsem se to rozhodla zkusit.“

Sami si organizujete čas.
Autor: MetLife pojišťovna

Mám své klienty a neustále se vzdělávám

„Domluvila jsem si schůzku přímo v MetLife a byla příjemně překvapená jejich vstřícnosti,“ pokračuje Klára. „Na maminky na, či těsně po, mateřské jsou tady zvyklí a vychází jim vstříc. Nejsem zaměstnanec, takže si můžu práci dávkovat po svém a zbývá mi spousta času na děti. Navíc mám od začátku stabilní příjem, protože první rok a půl MetLife garantuje fixní odměnu při splnění daných podmínek. Později už je to na vás, nicméně mně se podařilo vybudovat si poměrně rozsáhlou síť klientů, takže mám velmi slušný příjem. Tito spokojení klienti navíc logicky generují nové kontakty, takže ani po finanční stránce si nemohu stěžovat. K tomu MetLife nabízí řadu možností neustále se v oboru vzdělávat. Jsem ráda, že jsem se rozhodla využít příležitosti a přijít do MetLife na pohovor. Byla to dobrá volba. A protože stále nabíráme nové kolegyně a kolegy, je to pro maminky či tatínky v podobné situaci dobrá pracovní příležitost, kterou mohu jen doporučit,“ shrnuje Klára, pojišťovací poradkyně MetLife svoje zkušenosti.

Spokojení klienti generují nové kontakty.
Autor: MetLife pojišťovna

Spolupracovat s pojišťovnou MetLife jako pojišťovací poradce má řadu výhod. Sami si organizujete čas, máte zdarma školení, fixní odměnu až 1,5 roku při splnění daných podmínek, zázemí nadnárodní korporace, možnost kariérního růstu a žádná příjmová omezení. Informace o nabídkách spolupráce s pojišťovnou MetLife naleznete na www.metlife.cz/kariera.