Moderátor a herec Martin Preiss dlouhá léta tlumil deprese alkoholem a prášky na spaní. To mu natolik narušilo psychiku, že několikrát skončil v psychiatrické léčebně. Po celou dobu mu je největší oporou manželka Martina.

Jak se má můj manžel? Podívejte se na mě a vidíte, že zářím. Po dlouhé době je v pohodě a žije se nám hezky. Manžel se našel v dabování a namlouvání audioknih, moc ho to baví a myslím, že v tom našel smysl své profese. Jsem šťastná, že je mu teď dobře a daří se mu,“ svěřila se Blesku herečka, která už dva roky navštěvuje kliniku, kde léčí pomocí východní medicíny.

Video
Video se připravuje ...

Martina Preissová o životě s psychicky nemocným manželem: Podívejte se, jak vypadám! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

O této klinice jsem se dozvěděla v družině, tam se vždy dozvím vše potřebné. Byla jsem trochu skeptická, přece jenom to není klasická medicína, ale tradiční čínská. Nakonec jsem se odhodlala a nelituji, jejich účinky nejvíc pociťuji po skončení sezony. Snažím se tam dostat i manžela, ale pořád vzdoruje. Akorát jednou povolil, a to když ho chytly záda a nemohl se hnout, tak jsem ho naložila do auta a jelo se. Byl překvapený jejich metodami, které mu pomohly,“ říká s úsměvem Martina, která nemohla chybět na charitativním večírku kliniky, kterou vede MUDr. Judita Halvová.

Manželka Martina Preisse je členkou Národního divadla, kde v jedné hře hraje se svou tchyní Janou Preissovou.

Fotogalerie
27 fotografií