A stačilo opravdu málo, Nikol na začátku tohoto roku zveřejnila video, na kterém s kytarou v ruce a trampskou písní na rtu baví svého syna Mathiase (2).

„Dostal jsem nabídku na nahrání písně k filmu, podmínka byla, aby byla československá. Dlouho jsem přemýšlel nad tím, s kým by to mohlo být. Potom jsem úplnou náhodou na instagramu viděl Nikol zpívat písničku Nad Sázavou od Nedvědů. Líbilo se mi, s jakým citem ji zpívá, jak cítí hudbu i přes to, že není zpěvačka,“ říká Ivan Tásler. „Jsem velmi spokojený, většinou ty moje první nápady vždycky fungují a tak to bylo i tentokrát. Nebyl jsem si úplně jistý, že Nikol vůbec ví, kdo je IMT Smile. Zareagovala však velmi mile, byl jsem překvapený.“

No, můžu to jen potvrdit. Taková je dnes doba, lidi se kontaktují přes instagram. Zpočátku jsem tomu nechtěla věřit, protože, a teď to už Ivan ví, já jsem jejich veliký fanoušek. Pro mě to jsou páni muzikanti a na začátku jsem si myslela, jestli si Ivan nedělá legraci. Vůbec jsem netušila, že mě IMT Smile sledují. Pak mi ale zazvonilo slovenské číslo a byl to Ivan,“ říká Nikol Štíbrová.

Blondýnka má se zpěvem zkušenosti, protože v roce 2007 společně s kolegyní ze seriálu Pojišťovna štěstí Markétou Pokornou vytvořily dvojici a nazpívaly pár písniček.

VIDEO: Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky! Markéta Reinischová

Fotogalerie
25 fotografií