Někdejší moderátorka Televizních novin Míša Ochotská není jediná, kdo na instagramu ukázal kousek tajemného muže, který jí teď dělá společnost. Podobně se vybarvila i Štíbrová, když se chlubila snímky z výletu do Paříže.

„Život v černé a bílé,“ napsala blondýnka známá ze seriálu Pojišťovna štěstí k černobílému snímku z francouzské metropole. Na fotce je zobrazen výhled na slavnou Eiffelovu věž a hlavně dvě osoby, sedící na schodech. Pravděpodobně Nikol s pánským doprovodem, ovšem z obou jsou vidět pouze nohy v teniskách.

Identita druhé osoby na dovolené tak zatím zůstává neprozrazena. Ovšem ani to nezabránilo fanouškům Štíbrové v tom, aby začali divoce a vtipně spekulovat o tom, kdo to asi vedle komičky z tria 3v1 sedí a proč je tak blízko ní. Padly narážky i na to, že jeho nohy působí na snímku jako poměrně velké.

Herečka byla přitom delší dobu sama, nebo přinejmenším žádného partnera veřejně nepředstavila. Poté, co v červenci 2017 porodila syna Mathiase, oznámila o rok později rozchod s jeho tatínkem Martinem Kynclem. Jsou však i nadále přátelé a starají se společně o syna. 

VIDEO: Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky! Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií