„Mates si ze mě dělá prču, ale jestli bude mít křiváčky po mně, tak na těch rovnátkách skončí taky. Možná teda dřív než na podzim života jako jeho matka,“ poznamenala Nikol Štíbrová na instagramu a připojila fotku se svým roztomilým synkem Mathiasem (necelé 2 roky), kde se společně „zubí“ do objektivu. Její chrup přitom nevypadá nijak křivě, a jediné, co by se mu dalo vytknout, je snad leda menší předkus. I tak se ale známá komička rozhodla vylepšit si svůj úsměv!

Zároveň popsala i své první zkušenosti s rovnátky: „Už celkem přestávám šišlat a začínám zase normálně mluvit, což je blbý. Dva dny jsem si odpouštěla zbytečný kecy a okolí to celkem kvitovalo. Na jídlo a barevný nápoje se to musí sundat. Na vodka soda limeta asi nemusí. Uvidíme zítra,“ dodala s nadhledem.

Jediné negativum, které téhle korekci zubů vytkla, byla cena, nicméně zdůraznila, že se dají platit i na splátky. Částku, kterou dnes musí dát člověk za vylepšení svého chrupu, by přitom mohla znát z domova – její maminka je totiž známou zubařkou.

Štíbrová se však nebojí, že by byla ve svém věku s rovnátky pro smích. „Ne, to je teď náhodou trendy. Vlastně vídám víc lidí s rovnátky než bez,“ dodala sympatická blondýnka. A to ani vlastně neví o těch, u nichž si rovnátek vůbec nevšimla.

Například manžel Veroniky Arichtevy Biser (42) zpozoroval až po několika dlouhých měsících, že má jeho manželka v ústech něco neobvyklého... Rovnátka nicméně zafungovala a Arichteva má nyní podle Štíbrové „držtičku jako korálek“.

Přesto se našli tací, kterým Nikolino rozhodnutí radost neudělalo. „Víte, Nikol, velmi jste mě zklamala. Mám stejné zuby jako vy a vždycky jsem si říkala, že je to dobrý. Co teď budu dělat?“ stýskala si například jedna její fanynka, herečka ji ovšem se svým typickým smyslem pro humor uklidňovala: „Pardon, já jen chtěla prubnout, jaký to je s rovnejma. Ale když to bude nuda, tak si to nechám vrátit, slibuju.“

VIDEO: Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová o děsivé bouračce: Auto bylo na odpis, já na prášky! Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií