Instagramová hvězda Nikol Štíbrová nemá problém odřídit stovky kilometrů v kuse, protože pobyt za volantem je pro ní relax."Když jsem měla přítele v Itálii, tak jsem za ním neustále jezdila autem a tisíc kilometrů jsem dala na jeden zátah. Pustím si hudbu, přemýšlím si a jedu. A navíc, když jedete za frajerem, tak vás to doslova žene kupředu," netají se moderátorka, která je momentálně bez partnera.

"Mám pocit, že se mě chlapi bojí. Na rande mě nikdo nezve a já bych šla hned," směje se Nikol. A tak kromě jejího syna Matese v jejím životě jiný chlap není.

I když Štíbrová nejezdí českým autem, tak často testuje škodovky a naposledy si s posledním typem Scala vyrazila do Chorvatska. "Skvělé auto a navíc se v něm cítím bezpečně, což je pro mě jako matku důležité. V životě jsem měla dvě velké bouračky, za tu první si můžu sama, protože jsme nedala přednost zprava, a za tu druhou řidič, který to do mě nabral zezadu. Auto na odpis a já naštěstí jen na prášky. Hned druhý den jsem sedla do auta, abych překonala strach, a dobrý," vzpomíná Nikol.

VIDEO: Nikol Štíbrová umlčela všechny rejpaly! Syna urážet nenechá

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová umlčela všechny rejpaly! Syna urážet nenechá Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
25 fotografií