Když si Anička Slováčková před třemi roky v levém ňadru nahmatala dvě bulky, byla vyděšená k smrti. Naštěstí biopsie odhalila, že se jedná o nezhoubné nádory. Dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka (76) chodila na pravidelné kontroly, ale ta poslední ukázala, že v prsu je opět nález.

„Něco jí našli, ale jak je to dál, to přesně nevím. Ještě jsme neměli čas o tom povídat, já jsem odletěl do Moskvy a ona do Maroka,“ řekl Rytmu života táta Felix. „Až se za pár dnů oba vrátíme z cest, tak se jí na to vyptám. Hned po návratech máme společné vystoupení. Myslím, že Anička dobře ví, co dělá, a kdyby cokoliv potřebovala, okamžitě nastoupím a pomůžu jí. Ona ví, že tu jsem pro ni,“ dodal hudebník.

Vyděšená je i její matka Dáda Patrasová. „Mám velký problém v rodině. Je to vážné. Omlouvám se, ale víc říkat nebudu,“ řekla zatím jen stroze zpěvačka.

Už před lety Anička tvrdila, že ať jí lékaři řeknou cokoliv, bude bojovat. „Za to, co se děje v mém těle, si mohu sama. Nevážila jsem si sama sebe a kašlala na své zdraví. Vím, že mám v prsu nález, ale je nezhoubný a pod kontrolou. Kdyby se to změnilo, tak to budu řešit a samozřejmě budu bojovat do poslední chvíle.“

VIDEO: Hvězda Tváře Anna Slováčková: Vím, proč mám bulku v prsu! Budu bojovat do poslední chvíle

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Tváře Anna Slováčková: Vím, proč mám bulku v prsu! Budu bojovat do poslední chvíle. Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
33 fotografií