Jsou to ještě vůbec ony?! Proměna dvou nešťastných kamarádek Jany a Petry z Ústí nad Labem, které spojuje nejenom přátelství, ale i společné trápení s nevěrnými manželi, se bezesporu povedla. Tým odborníků ze dvou životem zmačkaných žen udělal dvě skutečné krasavice, které s novou vizáží o sobě získaly také lepší mínění a vrátilo se jim dávno ztracené sebevědomí. V proměně nyní vidí novou životní šanci. Dokázaly se totiž postavit nejenom svým mužům, ale například Jana i svému zaměstnavateli.

Díky této reality show o sobě totiž přestala pochybovat a získala jiný pohled na lidi kolem sebe: „Můj šéf je člověk, který je sobecký. Dřív mi to bylo jedno, ale když pak zjistíte, že pracujete pro někoho, kdo je nejenom sobecký, ale i arogantní, tak už pak přemýšlíte nad tím, že to nemáte zapotřebí, že nemusím být ten člověk jako doteď, co sklopí hlavu, dře a dělá to, co ostatní chtějí, ale člověk, který se může postavit rovně. Najdu si jinou práci, protože já na to mám,“ prohlásila sebejistě.

Změny se dočkala i doma: Její muž totiž začal docházet za psychologem, jak slíbil během natáčení, a stejně jako Jana, i on na sobě pracuje. „Všechno je zalité sluncem,“ usmívá se Jana.

VIDEO: O 10 let mladší: Proměna Jany5992035:gallery:true:true

Život se změnil i Petře. Její manžel jí původně dělal ze života peklo, kvůli dceři z prvního manželství se notně odcizili, zatímco nyní se změnil – a naopak je to teď on, kdo se snaží jejich vztah udržet. „S manželem jsme se sblížili, komunikuje spolu a fungujeme už zase jako normální rodina,“ libuje si Petra, která si mimo jiné nechala od plastických chirurgů vymodelovat nová ňadra. Ta prý jejímu muži také vyhovují.

„Manžel se snaží. Asi si uvědomil, že za ten měsíc, co jsem byla pryč, mu chybím. Předtím, když byly ty problémy, tak mi říkal, že se klidně odstěhuje, že to beze mě klidně zvládne. Ale asi zjistil, že to nezvládne,“ myslí si žena, která v pořadu rozhodně prokoukla a doslova a do písmene omládla...

VIDEO: O 10 let mladší: Proměna Petry

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Proměna Petry TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií