Jako první podstoupí razantní proměnu Jana (39) a Petra (35). Dvě kamarádky, které pojí manželské problémy, partnerská neúcta a bohužel také nevěry, a v důsledku toho i velmi nízké sebevědomí.  „Připadám si hodně stará, na to, kolik je mi let. Doufám, že mi to pomůže zvednout sebevědomí, protože momentálně nemám vůbec žádný,“ prozradila Jana, proč se do pořadu O 10 let mladší přihlásila. „Hlavním důvodem je manžel. Jsem nešťastná vždycky, když mu přijdu na nevěru,“ stěžuje si.

Petře se zase otočil život naruby ve chvíli, kdy si s manželem vzali do péče jeho prvorozenou dceru. Kvůli stresu Petra zhubla třicet kilo a její sebevědomí také vzalo za své. Ustaly prý nejenom manželské postelové hrátky, ale i manželství jako takové. Muž s ní totiž přestal komunikovat. „K dceři jsem cítil větší náklonnost než ke svojí manželce,“ vysvětluje Jaroslav, Petřin manžel. „Je to můj průšvih, nečekal jsem, že to dopadne tak, jak to dopadne,“ dodává kajícně. Kvůli tomu, jak se k ní Jaroslav choval, se přestala mít ráda. „Nejsem hezká. Jako ženská jsem se cítila strašně ponížená. Je strašně složité vrátit to zpátky a bude trvat dlouho, než se to zase srovná,“ svěřila se s pláčem Petra.

Vrátí se nyní oběma kamarádkám po proměně ztracené sebevědomí a pocit ženskosti? Ukončí ponižování a postaví se svým záletným manželům, kteří se snad konečně chytnou za nos? To uvidíte 23. října ve 21:35 na TV Nova, kdy tato show nahradí dokumentárně pojaté Malé lásky.

Změnu ovšem pocítí i sami diváci, jelikož oblíbenou zpěvačku Moniku Absolonovou (43), která pořadem provázela, v druhé řadě nahradí herečka Martina Randová. Ta se takto touží vymanit ze škatulky přihlouplé postavy Heluš, uklízečky, z níž se stala posléze milionářka a pak zase prodavačka v lahůdkách z Ordinace. Hraje ji už totiž několik let. „Mám konečně příležitost vyzkoušet si i něco dalšího. Chtěla bych, aby si divák řekl: Jé, tak tohle je Martina Randová! A ne pouze: Jé, to je Heluš,“ přála by si. S moderováním má sice už předchozí zkušenosti, pořad takovýchto rozměrů však dělá poprvé. Bude to tedy hodně zajímavé!

VIDEO: O 10 let mladší: Nevěra a ztráta sebevědomí!

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Nevěra a ztráta sebevědomí! TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií