První rodinu z nové Výměny manželek tvoří Zdena (38), Petr (39), Nikola (18), Patrik (15), Petra (12) a Dan (9) z Nového Sedla. Přihlásili se prý do Výměny hlavně kvůli honoráři a bojují prý s výchovou dětí. Zdena kritizuje svého muže za to, že není dostatečně důsledný.

Na druhé straně se seznámíme s Lenkou (33), Petrem (43) a Lucinkou (20 měsíců) z Liberce, které přihlásil Petr, prý ze zvědavosti, jak to při natáčení probíhá. S partnerkou jsou spolu již deset let, ale Lence na něm trochu vadí, že jí nepomáhá s chodem domácnosti kvůli zaneprázdněnosti. Jenže o to větší zděšení zažije po přesunu do jiné domácnosti, kde jí vše znechutí.

„No, je tady něco cítit,“ prohlásí, jen co vstoupí do dveří. „Čisto tady tedy určitě není,“ podivuje se a konstatuje, že všude je špína a v kuchyni je nedostatek nádobí, takže to vypadá, že se tu nevaří. Chybí skleničky, talíře a ani příborů moc není. Lednice je skoro prázdná a mrazák plný nechutných nečistot. „Tak teď už se štítím,“ jde Lenka pomalu do mdlob. „Fuj, já bych se nedivila, kdyby tam bylo něco mrtvýho,“ tvrdí dokonce, ale její obavy ohledně mrtvoly se snad nenaplní.

V obývacím pokoji ji zase překvapí, že zatímco televizi rodina má, lustr chybí. Také si není jistá, kde bude spát. „To ani nechci vidět. Asi vytřu podlahu a budu spát na zemi,“ říká znechuceně a v koupelně zjistí další problém – chybí tu jakékoliv další čisticí prostředky a drogerie, včetně kartáčků na zuby. „Oni se snad nemejou. Jsem v šoku," dodává.

Vydrží v takové domácnosti vůbec celých 10 dní? Sledujte v premiérové Výměně manželek už ve středu od 20:20 na Nově.

VIDEO: Výměna manželek: Obrovský nepořádek a nedostatek všeho!

Fotogalerie
19 fotografií