Dvojice z Nového Sedla, která má čtyři děti - Dana (9), Petru (12), Nikolu (18) a Patrika (16). Právě poslední zmiňovaný jim prý dělá největší starosti. „Patrik se nezměnil," posteskli si rodiče s tím, že chlapec se zajímá hlavně o telefon a internet, navíc chodil do zvláštní školy a ani se nešel vyučit. „Byli jsme rozhodnutí, že ho dáme do výchovného nápravného ústavu, ale to se nedá, my jsme to nedokázali, jsme milující rodiče," řekla pro TV Nova maminka Zdena.

Během Výměny problémový kluk dokonce kradl. „Je nemocnej, má zkrat v hlavě, jeho to prostě napadlo a vzal to, využil toho. Neměl žádnej nedostatek financí," omlouvá syna a upozorňuje, že po skončení natáčení se s partnerem snažili přitvrdit. „Zásadně se změnila výchova dětí, jsme důslednější. Co se týče Patrika, je mu 16 let, takže když něco chce, musí si na to vydělat," objasnila.

Už při natáčení vyvstaly rodině problémy, kdy otec kvůli Patrikově zlodějně neměl dost peněz na nájem. „Pokud nezaplatíme, v neděli jdeme pryč," varoval syna. A na vystěhování nakonec po Výměně přece jen došlo... „Čekali jsme na honorář, ale vyhodili nás z bytu, během třiceti minut. Byli jsme bez bytu, pak jsme dostali honorář a byt nám byl vrácen," říká Zdena s tím, že tehdy navíc zůstala bez zaměstnání.

Teď už si prý ale práci našla, a tak se vše k lepšímu obrátilo. Druhá maminka Lenka ji také hodně kritizovala za zanedbanou domácnost, což se už podle rodiny také změnilo. „Já musím říct, že moje žena uklízí, já přijdu z práce a je uklizeno. Já si nemůžu stěžovat," pochvaloval si pro TV Nova změny Petr.

VIDEO: Výměna manželek: Obrovský nepořádek a nedostatek všeho!

Fotogalerie
19 fotografií